Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Βάσει ημερομηνίας αίτησης έλεγχος ηλικίας τρακτέρ στα Σχέδια

Η επιλεξιμότητα των επενδύσεων καθώς και ο έλεγχος της ηλικίας, ως κριτήριο επιλογής, κριτήριο επιλεξιμότητας, κριτήριο καθορισμού της έντασης ενίσχυσης ή ως κριτήριο βαθμολογίας ξεκινά από την ημερομηνία ηλεκτρονικής οριστικοποίησης της ανωτέρω αίτησης, αναφέρει τροποποιητική απόφαση των Σχεδίων Βελτίωσης.

trakter_copy

Γιώργος Κοντονής

45
1

Η συγκεκριμένη προσαρμογή έχει να κάνει με τη μη επιλεξιμότητα της αγοράς τρακτέρ, αν στην εκμετάλλευση υπάρχει αναπόσβεστο ηλικίας κάτω των 12 ετών.
Επιπλέον διαγράφεται από την προκήρυξη των Σχεδίων Βελτίωσης η παράγραφος που αναφέρει ότι: Αναφορικά με τις αξιολογήσεις των αιτήσεων στήριξης, σύμφωνα με το άρθρο 20 της ΥΑ, αυτές μπορούν να γίνονται και από τις όμορες ΔΑΟΚ εντός της ίδιας Περιφέρειας.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την 8η κατά σειρά τροποποίηση του προγράμματος που υπογράφει ο γενικός γραμματέας Κοινοτικών Πόρων, Χαράλαμπος Κασίμης, ισχύουν τα εξής:

Άρθρο 1

1. Το δεύτερο εδάφιο της υποπερίπτωσης 1.1 του άρθρου 12 «Η επιλεξιμότητα των επενδύσεων ξεκινά από την ημερομηνία ηλεκτρονικής οριστικοποίησης της ανωτέρω αίτησης.» αντικαθίσταται ως εξής: «Η επιλεξιμότητα των επενδύσεων καθώς και ο έλεγχος της ηλικίας, ως κριτήριο επιλογής ή/και ως κριτήριο επιλεξιμότητας ή/ και ως κριτήριο καθορισμού της έντασης ενίσχυσης ή/ και ως κριτήριο βαθμολογίας ξεκινά από την ημερομηνία ηλεκτρονικής οριστικοποίησης της ανωτέρω αίτησης.». 2. Η παράγραφος 2 του άρθρου 24 διαγράφεται και η παράγραφος 3 επαναριθμείται ως 2.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

14-11-2018 18:43Χρηστος

Έλεος πια με τις τροποποιήσεις ... Πρέπει να μας πούνε ποτε θα ξεκινήσει η αξιολόγηση .Που έπρεπε να είχε ξεκινήσεις Ίδη να μην πω από τέλος Οκτωβρίου άντε από τις αρχές Νοεμβρίου .Και όχι να έχει πάει μέσα του μηνός και να μην ξέρει κανείς τίποτα λυπάμαι πολύ ......

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία