BACK TO
TOP
Μεγάλες Συναντήσεις

Η Agrotech SA εξόπλισε με τρακτέρ το Κτήμα Λαζαρίδη

Την έναρξη µίας ιδιαίτερα σηµαντικής συνεργασίας µε το Κτήµα Κώστα Λαζαρίδη ανακοίνωσε η Agrotech S.A. Σύµφωνα µε το σχετικό δελτίο τύπου, οι δύο οργανισµοί συνεργάστηκαν για την ενίσχυση του γνωστού, διεθνούς φήµης, οινοποιείου µε άριστα µηχανήµατα όπως αυτά της κατασκευάστριας εταιρείας John Deere, παραδίδοντας συνολικά έντεκα τρακτέρ στο οινοποιείο.

20-37_4

Γιώργος Κοντονής

438
0

Ειδικότερα, αγοράστηκαν και παραδόθηκαν άµεσα 11 τρακτέρ από τα οποία τα επτά της σειράς 5G τύπου 5075GN, δύο τύπου 5090GN και δύο τύπου 5090GL Cab. «Η εταιρεία δεσµεύεται να συνεχίσει να προτείνει καινοτόµες λύσεις και να είναι δίπλα σε όποιον την χρειάζεται. Άµεσα και αξιόπιστα όπως τόσες δεκαετίες», αναφέρει τέλος η Agrotech SA.

Όσον αφορά ειδικότερα τα τρακτέρ τύπου 5075GN, αποτελούν µέλος της σειρά των δενδροκοµικών χαµηλού προφίλ John Deere GL. Το 5075GL διαθέτει έναν κινητήρα 3,2 λίτρων µε 75 ίππους και 330Nm ροπής. Ο ισχυρός κινητήρας σε συνδυασµό µε το σχεδιασµό του σασί και τις µαζεµένες διαστάσεις κάνουν το µικρό τρακτέρ µία από τις «λειουργικότερες» προτάσεις στο κλάδο της δενδροκοµίας. Όσον αφορά τις δυνατότητες ανύψωσης, το συγκεκριµένο µοντέλο µπορεί να σηκώσει έως και 2,6 τόνους. Σηµαντικός λόγο για να θεωρείται ευέλικτο το 5075GL είναι και η εξωτερική διαµόρφωσή του.

Το προφίλ της Agrotech SA

H Agrotech S.A. ανήκει στον όµιλο AgroGroup (Μποζατζίδης-Μητσιολίδης) που δραστηριοποιείται στον χώρο των γεωργικών µηχανηµάτων και ανταλλακτικών από το 1984 ενώ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο. Η εταιρεία το 2012 ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της µε την µεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία γεωργικών µηχανηµάτων παγκοσµίως, John Deere, µε σκοπό την αποκλειστική αντιπροσώπευση των µηχανηµάτων και ανταλλακτικών της σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι εγκαταστάσεις του οµίλου βρίσκονται σε Θεσσαλονίκη (6.000m2), Ορεστιάδα (3.000m2), Λάρισα (2.700m2) και Λευκωσία, που στεγάζεται έκθεση καινούργιων και µεταχειρισµένων µηχανηµάτων, αποθήκες ανταλλακτικών µε σύγχρονα συστήµατα αποθήκευσης που µπορούν να καλύψουν άµεσα κάθε σας ανάγκη, καθώς επίσης και το συνεργείο που αποτελείται από τους εξειδικευµένους και άριστα εκπαιδευµένους τεχνικούς. Επιπλέον, η Agrotech S.A. το 2019 ανακοίνωσε  την επέκτασή της σε ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις στη Θήβα.

Το προφίλ του Κτήµατος Λαζαρίδη

Από τη δεκαετία του 1970, ο Κώστας Λαζαρίδης πίστεψε βαθειά ότι ο τόπος µας µπορεί να δώσει κρασιά υψηλής ποιότητας, ικανά να σταθούν στον παγκόσµιο στίβο και να µετατραπεί η ∆ράµα σε µια Πόλη του Κρασιού. Το Κτήµα Κώστα Λαζαρίδη εστίασε από την αρχή το ενδιαφέρον του εκτός από την εγχώρια και στην διεθνή αγορά. Έτσι σήµερα, τα κρασιά του Κτήµατος κυκλοφορούν σε περισσότερες από 23 χώρες. Σήµερα οι αµπελώνες του Κτήµατος στο νοµό ∆ράµας, είναι µοιρασµένοι σε πέντε ενότητες µε συνολική έκταση 2.800 στρέµµατα.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 1 Ιουνίου, μαζί με το περιοδικό Profi.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία