Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Μεταποιητικές Μονάδες

Τρεις γενιές τυροκόμοι στη Γαστούνη Ηλείας

Με βασικό προϊόν τη φέτα ποπ η ΗΛ.ΒΙ.ΓΑΛ Καλομοίρης πέτυχε τη διεθνη αναγνώριση

38b

247
0

Αγνές πρώτες ύλες, καλό γάλα και γνώση της παραδοσιακής τυροκοµίας ήταν τα συστατικά για τη δηµιουργία των µοναδικών, ποιοτικών και γευστικών προϊόντων της ΗΛ.ΒΙ.ΓΑΛ Καλοµοίρης, από την αρχή της ιστορίας της, έναν αιώνα σχεδόν πριν. Βέβαια µε το πέρασµα των χρόνων, η εµπειρία, ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισµός, η καινοτοµία και η αναζήτηση νέων ιδεών, ήταν οι παράγοντες που οδήγησαν στις επιτυχίες του σηµερινού τυροκοµείου, µε έδρα τη Γαστούνη Ηλείας, βασικό χαρακτηριστικό του οποίου, σύµφωνα µε τους ανθρώπους του, παραµένει ο «οικογενειακός χαρακτήρας».

Σε µια περιοχή µε µεγάλη κτηνοτροφική παράδοση η σύγχρονη εργοστασιακή µονάδα των 3.500 τ.µ. της ΗΛ.ΒΙ.ΓΑΛ. είναι πιστοποιηµένη µε Σύστηµα ∆ιαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίµων και το γάλα που διαχειρίζεται, αποκλειστικά φρέσκο και 100% ελληνικό, προέρχεται από επιλεγµένα κοπάδια συνεργαζόµενων κτηνοτρόφων της ευρύτερης περιοχής της ηµιορεινής και ορεινής Ηλείας, τα οποία βόσκουν ελεύθερα. Βασικό προϊόν της εταιρείας είναι η Φέτα ΠΟΠ, η οποία έχει αποσπάσει Χρυσό Βραβείο Γεύσης στον 3ο ∆ιαγωνισµό Ελληνικών Τυριών. Αξίζει να σηµειωθεί ότι στον ίδιο διαγωνισµό απέσπασαν Χάλκινα Βραβεία Γεύσης το Ανθότυρο και η Μυζήθρα Βουτύρου Καλοµοίρη.

Συνεχείς επενδύσεις

Στρατηγική επιλογή, αλλά και δέσµευση των ανθρώπων της εταιρείας αποτελεί η παραγωγή προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας. Αυτό επιτυγχάνεται µε συνεχείς επενδύσεις σε εξειδικευµένο επιστηµονικό προσωπικό, σε τεχνολογία και νέες γραµµές παραγωγής καθώς και σε αυστηρούς ελέγχους. Στα υπόλοιπα προϊόντα της ανήκουν το πρόβειο γιαούρτι, η κρέµα από 100% φρέσκο αγελαδινό µε τη συνταγή της γιαγιάς Γεωργίας και το ρυζόγαλο βανίλιας.

Από κοπάδια της ορεινής Ηλείας

Η σύγχρονη εργοστασιακή µονάδα των 3.500 τ.µ. της ΗΛ.ΒΙ.ΓΑΛ Καλοµοίρης είναι πιστοποιηµένη µε Σύστηµα ∆ιαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίµων και το γάλα που διαχειρίζεται, προέρχεται από επιλεγµένα κοπάδια της ηµιορεινής και ορεινής Ηλείας. Βασικό προϊόν της εταιρείας είναι η Φέτα ΠΟΠ, η οποία έχει αποσπάσει Χρυσό Βραβείο Γεύσης στον 3ο ∆ιαγωνισµό Ελληνικών Τυριών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία