BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Αλλάζουν τους κωδικούς σαν τα πουκάμισα

Σαν τα πουκάµισα, φωνάζει ο Λάκωνας πρόεδρος των βιοκαλλιεργητών αλλάζουν τους κωδικούς µε τους απορριπτόµενους από τις πληρωµές.

trupia_barka1

24
0
Μάλιστα, διερωτάται µε βάση απάντηση που του έχει σταλεί από τους αρµόδιους τι είναι αυτό που τους δίνει τέτοια σιγουριά ώστε να προαναγγέλλουν γράφοντας «στην επόµενη αξιολόγηση πληρωµής θα έχουν αποκατασταθεί τα προβλήµατα για τα οποία θα χρησιµοποιηθεί νεότερος διασταυρωτικός και θα υπάρξει διαφοροποίηση ευρήµατος;» Και στη νέα του επιστολή, επιµένει να µιλά για ένα σαθρό µηχανογραφικό σύστηµα µε τεράστια προβλήµατα και λάθη. «∆εκάδες οι διαµαρτυρίες και τα έγγραφα από φορείς και υπηρεσίες! ∆ηλαδή όλοι αυτοί είναι οι τρελοί και οι γραφικοί και εσείς στο απυρόβλητο;», ρωτάει..

«Όλοι εµείς οι παροικούντες εν Ιερουσαλήµ βλέπουµε καθηµερινά κοπάδια να πουλιούνται, όλοι πουλάνε κανείς δεν αγοράζει, µαθαίνω πως πολλά από τα κοπάδια που δεν µπορούν να πουληθούν καταλήγουν σε άµεση σφαγή....Ρωτάω όλοι αυτοί που το παίζουν γαλακτοβιοµήχανοι και τώρα σαν γάτες τρίβουν τα µουστάκια τους που κλέβουν τον ιδρώτα των κτηνοτρόφων αγοράζοντας κάτω του κόστους, έχουν σκεφθεί έστω λίγο τι συνέπειες θα έχουν οι γύφτικες και αντιεπαγγελµατικές πρακτικές ενός καρτέλ ηλιθίων;», διερωτάται ο πρόεδρος Βάκης, περιγράφοντας την κατάσταση στην κτηνοτροφία

Και συνεχίζει: «σε λίγο τα κοπάδια της χώρας θα µειωθούν δραµατικά, µαζί µε τα κοπάδια θα χάνονται φυσικά και πολλοί µικροί τυροκόµοι που βλακωδώς έπαιξαν το παιχνίδι του καρτέλ. [...] Σε λίγο 1-2 γαλακτοβιοµηχανίες θα ελέγχουν την αγορά του ελληνικού γάλακτος και οι υπόλοιποι δήθεν γαλακτοβιοµήχανοι θα γίνουν υπάλληλοι των πoλυεθνικών. Χαµένοι του παιχνιδιού θα είναι σίγουρα η Ελλάδα, η φέτα, οι Έλληνες τυροκόµοι και οι κτηνοτρόφοι»

Κι ο Μάξιµος (έδωσα τη µάχη στο γάλα), σχετικά µε την υπόθεση Φέτα-ελληνοποιήσεις, µε αφορµή απάντηση του πρώην πλέον υπουργού της πλατείας, αναφέρει ότι η δυνατότητα απαγόρευσης παραγωγής φέτας ΠΟΠ σε όσους εισάγουν πρόβειο γάλα, είναι υπόθεση προς εξέταση της ∆ιεπαγγελµατικής, που σηµειωτέων καταστατικά δεν υπάρχει ακόµη. «Ως εκ τούτου, η κατηφόρα στην τιµή του γάλακτος θα συνεχίζεται µε τις αθρόες εισαγωγές που µεγιστοποιούν τα κέρδη συγκεκριµένων συµφερόντων και οδηγούν σε απόγνωση τους κτηνοτρόφους», όπως λέει!
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία