BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Κουτούλησε σε τοίχο

Τι να πει κι ο Πιτσιόρλας για την ΕΒΖ; Τα ‘πε όλα ο Φέκερ που βρήκε «τοίχο». Ο αναπληρωτής υπουργός Βιοµηχανίας πάντως γνωστοποίησε ότι µέσα στο µήνα θα ξεκαθαρίσει η εικόνα για το αν θα προχωρήσει η επένδυση, καθώς υπάρχει µία καταρχήν συµφωνία µε επενδυτικό σχήµα και προστασία από πιστωτές ως το ∆εκέµβριο.

trupia_barka1

8
0

Εντούτοις, συνεχίζονται οι επαφές µε τους αγρότες, τον επενδυτή και µε εργαζόµενους για να λυθούν όλα τα ζητήµατα.
                               
Όπως ανέφερε, τα κεφάλαια που απαιτούνται για πληρωµή αγροτών, µεταφορικό κόστος και λειτουργία εργοστασίου µε έκτακτο προσωπικό και υπολογίζονται περί τα 2 εκατ. ευρώ, δεν υπάρχουν και κάπου εκεί και ο τοίχος που έπεσε στον Φέκερ.
                                 
Καλά τον Κακαβά δεν το ρώτησε κανείς για το πώς πρέπει να είναι ο νέος χάρτης των εξισωτικών; Ντροπή! «Πήραν µια µελέτη του ΓΠΑ και τη χρησιµοποίησαν χωρίς να ρωτήσουν τους αρµόδιους φορείς, όπως τους γεωτεχνικούς του ΥπΑΑΤ και τις Περιφέρειες», λέει σε επιστολή του προς την ηγεσία της πλατείας, καλώντας και το Γεωπονικό να επαναπροσδιορίσει τα αναγραφόµενα στο παραδοτέο έργο του. Σηµειωτέον µε τόσες απεντάξεις δεν χάνουν µόνο οι παραγωγοί, οι σύµβουλοι, κ.λπ, κ.λπ.
                                  
Ξεσηκωµός και στην ΕΑΣ Κεφαλληνίας και Ιθάκης, µετά το έγγραφο του ΟΠΕΚΕΠΕ που ζητά από τους αγροκτηνοτρόφους να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση, όπου θα αιτούνται διαγραφή των αγροτεµαχίων κοινοτικών βοσκοτόπων που τους κατανεµήθηκαν µε την «τεχνική λύση» εφόσον δεν δέχονται να πληρώσουν τα παράλογα και άδικα τέλη/µισθώµατα για τα κατανεµηθέντα δηµόσια βοσκοτόπια. Ο ∆ραγκουλόγκωνας τι κάνει;                          

Μέσα σε αυτό το κλίµα, ο πρώην υπουργός Βαγγέλης περνά ανέγγιχτος και για να µη χάσει και τη φόρµα του µέχρι τις εκλογές δεν σταµατά να επισκέπτεται, µαζί µε τον διευθυντή του, περιοχές γύρω από την εκλογική του περιφέρεια υποσχόµενος σε συζητήσεις στα καφενεία, λύσεις (λέµε τώρα).
 
Άραγε, τι θέλει να πει το υπουργείο Οικονοµικών µε την ανακοίνωσή του που καταλήγει στο συµπέρασµα ότι «η µεταβίβαση δεν έχει επέλθει µέχρι σήµερα, ούτε θα επέλθει αν κατά τη διαδικασία ελέγχου των εξαιρετέων ακινήτων προκύψει νοµικό κώλυµα. Στο βαθµό αυτό, οτιδήποτε άλλο διακινείται ή υπονοείται είναι τουλάχιστον αβάσιµο». ∆ηλαδή, τα νοµικά κωλύµατα προστατεύουν από το Υπερταµείο, παραλίες, παρόχθιες εκτάσεις, υδρότοπους, αρχαιολογικούς χώρους, δηµόσια στάδια, πανεπιστήµια, σχολεία, και ναύσταθµους; 

Ο Γύλος

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία