BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Ένας αχρείαστος και πολλοί επίορκοι

Μεγάλη Τρίτη, πάντως µπήκαν όπως γράφαµε και οι πληρωµές µιας σειράς από συνδεδεµένες, υπόλοιπα τσεκ, πριµ βάµβακος, συν αυτούς που είχαν µείνει εκτός, αλλά και δικαιώµατα από το Εθνικό Απόθεµα για να µπορούν όλοι εκ των εχόντων την ευθύνη της διαχείρισης του θέµατος, να εφορµήσουν χωρίς παρατράγουδα στις γενέτειρες τους για το Πάσχα. Εξάλλου, και η κάρτα µε τις ευχές του υπουργείου είχε δώσει το στίγµα της εορταστικής...εξόδου, ενώ και οι διαχειριστές του συστήµατος είχαν λύσει τα θέµατα µε την ενεργοποίηση της Κάρτας του Αγρότη, κι όλα καλά...

trupia_barka1

12
0

Άµα ξέρεις να προµοτάρεις τα θέµατα καλή ώρα (λέµε τώρα), όπως ο Λαρισαίος υφυπουργός της πλατείας που µε τον εξωδικαστικό (ποιος ήρθε;), τα net meeting, τις επικείµενες εξαγωγές µήλων στην Ινδία (πότε;), τις business της κάνναβης, ή µε τα του βάµβακος που µέσω προσλήψεων συµβασιούχων του ΕΛΓΟ (εκλογές γαρ) σε ρόλο ουδέτερου εκτιµητή της υγρασίας ή την εξέταση για αποζηµιώσεις καρπόπτωσης αµυγδάλου, απλά ακλόνητος;                               

Πάντως, για το θέµα των ανοικτών τιµών οι αποφάσεις (οσονούπω; και η ΚΥΑ) λέει θέτουν τις βάσεις για τον πλήρη έλεγχο του φαινοµένου αφού καθίσταται υποχρεωτική η υπογραφή σύµβασης κατά την παράδοση του προϊόντος. Εξετάζεται, όµως, ειδική σύµβαση-υπεύθυνη δήλωση για όσους θέλουν να επωµιστούν το ρίσκο της ανοικτής τιµής αλλά ακόµη είναι νωρίς για ανακοινώσεις. Ένα, ένα γιατί µετά θα χρειάζεται Pelegrino!                               

Ως εκ τούτου και οι δραµατικές οι αλλαγές προς όφελος (θα δείξει) των παραγωγών που λέει και το σχετικό δελτίο... που εκδόθηκε 23 Απριλίου και τα µέσα της γενέτειρας το πήραν στις 22 του µήνα. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!                                  

Μετά την Τρίτη του Πάσχα θα πάνε κατά Τύρναβο µεριά οι Σταύρος, Βασίλης, Φάνης για να γίνει µεγάλη σύσκεψη για το χαλάζι, που έπεσε και δεν άφησε τίποτα. Τώρα γιατί δεν λειτούργησαν τα εναέρια µέσα καταστολής τα ‘πε ο Φάνης, οι χαµηλές θερµοκρασίες δεν πρόλαβαν να λιώσουν τους χαλαζόκοκκους!                               

∆εν τα σηκώνει τα αιχµηρά σχόλια των συναδέλφων της κτηνιάτρων του ∆ηµοσίου η Ολυµπία, ότι δηλαδή επειδή κάποια στιγµή θα επιστρέψει πίσω στο ιδιωτικό της επάγγελµα λειτουργεί υπερ της συγκεκριµένης κάστας, µε επικείµενο νοµοσχέδιο που επιχειρεί πλήρη ιδιωτικοποίηση της δηµόσιας κτηνιατρικής. Με ανακοίνωση της δηλώνει έκπληκτη για το «απαράδεκτο και άκρως συκοφαντικό» δελτίο τύπου της ΠΕΚ∆. Καλό Πάσχα! 

Ο Γύλος

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία