BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η υψηλή ισχύς των δονητικών Demasi

Οι δονητικές μηχανές Demasi εξασφαλίζουν ευελιξία και εξατομίκευση, με πλήθος επιλογών από τη γκάμα και διαμόρφωση για τις εκάστοτε ανάγκες

anagnou_demasi_3

Βασίλης Σοφός

53
0

Η εταιρεία Ανάγνου βρίσκεται 30 χρόνια κοντά στον Έλληνα αγρότη με συνέπεια και υπευθυνότητα, πρωταγωνιστώντας πάντα με τις τεχνολογικές εξελίξεις στο τομέα των γεωργικών μηχανημάτων, αντιπροσωπεύοντας τις πιο επώνυμες εταιρείες της Ευρώπης.

Τα δονητικά μηχανήματα συλλογής καρπών Demasi είναι ένα από τα πιο καινοτόμα προϊόντα που εισάγει η εταιρεία εδώ και 15 χρόνια και προσφέρονται για τη συλλογή τόσο των καρπών των ελιών όσο και για τη συλλογή φιστικών, αμυγδάλων και καρυδιών.

Προσφέρονται σε μια πλήρη γκάμα εκδόσεων αυτοκινούμενων μηχανημάτων από 60 έως 100 ίππους και ξεχωρίζουν για το σπαστό σασί που διαθέτουν. Με την τεχνολογία του σπαστού σασί γίνεται εύκολη αλλά και πολύ γρήγορα η πρόσβαση της δονητικής κεφαλής στον κορμό και στα κλαδιά χωρίς μανούβρες, κάνοντάς το μοναδικό στο είδος του.

Με σκοπό τον μηδενικό τραυματισμό του φλοιού, η δονητική κεφαλή «αγκαλιάζει» τον κορμό, πιάνοντάς το περιμετρικά και όχι μόνο σε δύο σημεία. Με το περιμετρικό «αγκάλιασμα» του κορμού το μηχάνημα καταφέρνει να εκμεταλλευτεί τη πλήρη δονητική ισχύ της κεφαλής αλλά και την ισχύ του κινητήρα.

Αξιοσημείωτη είναι και η άνεση αλλά και η ευρυχωρία που προσφέρει στον χειριστή το μηχάνημα, δίνοντας πλήρη οπτική κατά τη διάρκεια της εργασίας. Ο τηλεσκοπικός βραχίονας διαθέτει μεγάλο μήκος το οποίο μπορεί να επεκταθεί, ανοίγοντας μέχρι 415cm από τους μπροστινούς τροχούς με αποτέλεσμα να μην πατάει και καταστρέφει τιναγμένους καρπούς

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία