BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Δύο νέες υπηρεσίες της Agrotech S.A. αποκλειστικά για John Deere

Η Agrotech S.A, επίσημος διανομέας της John Deere, μας συστήνει τις δύο νέες της υπηρεσίες στην Ελλάδα.

expert_check_new_greek_version

Βασίλης Σοφός

53
0

Expert Check

Η υπηρεσία Expert Check με τους εξειδικευμένους και πιστοποιημένους τεχνικούς της εταιρείας οι οποίοι γνωρίζουν ακριβώς ποια εξαρτήματα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, πραγματοποιούν ολοκληρωμένη και λεπτομερή τεχνική διάγνωση στο γεωργικό σας μηχάνημα, χρησιμοποιώντας μοναδικές λίστες ελέγχου της John Deere, που αναβαθμίζονται κάθε χρόνο με βάση την εμπειρία και τα δεδομένα που συλλέγονται από την προηγούμενη σεζόν.

Αισθητήρες, ηλεκτρονικά εξαρτήματα και λογισμικό αξιολογούνται με χρήση του διαγνωστικού προγράμματος SERVICE ADVISOR της John Deere που διαθέτουν αποκλειστικά οι αντιπρόσωποι της εταιρείας.



Οι τεχνικοί ενημερώνονται και παρέχουν συμβουλές σχετικά με τα πιο πρόσφατα κιτ χωραφιών και τα παρελκόμενα που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το μηχάνημά σας και το τελικό αποτέλεσμα που προκύπτει είναι μια αναφορά που δίνει μια πλήρη εικόνα της κατάστασης και των αναγκών του μηχανήματός σας.

Με τον τρόπο αυτό εξαλείφονται τα πιθανά προβλήματα που θα μπορούσαν να μειώσουν τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας κατά την κρίσιμη περίοδο στο χωράφι.

Η νέα αυτή διαδικασία μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε μηχάνημα της John Deere έχετε. Από γεωργικούς ελκυστήρες όπου ελέγχεται η εύρυθμη λειτουργία τους με την βοήθεια διαγνωστικών προγραμμάτων , μέχρι πρέσες, ενσιρωτικά και θεριζοαλωνιστικές μηχανές που ελέγχονται σε περισσότερα από 185 σημεία και από τους τεχνικούς.



Συνεπώς, γνωρίζοντας τα αποτελέσματα του Expert Check μπορείτε να αποφασίσετε ποια εργασία θέλετε να γίνει ώστε το μηχάνημά σας να είναι πάντα σε άψογη και λειτουργική κατάσταση χωρίς το εδεχόμενο βλαβών.

Expert Alert

Η δεύτερη υπηρεσία της Agrotech S.A. αποτελεί τον διασυνδεδεμένο τρόπο υποστήριξης πελατών που, σύμφωνα με την εταιρεία, δίνει άμεσα αποτελέσματα για την αποδοτικότερη χρήση του John Deere μηχανήματος.

Ουσιαστικά, με το Expert Alert μπορείτε να προλάβετε πιθανά προβλήματα που θα σταματήσουν την λειτουργία του μηχανήματός σας και την παραγωγικότητά σας στο χωράφι.

 
Όμως εδώ το όφελος είναι διπλό, αφού όλα γίνονται απομακρυσμένα, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθείτε το συνεργείο. Μέσω της υπηρεσίας, η Agrotech S.A. ελέγχει συνεχώς με υπηρεσίες τηλεματικής τα δεδομένα που εξάγει το μηχάνημά σας και ανιχνεύει μέρη που μπορούν να παρουσιάσουν ενδείξεις που είναι πιθανό να οδηγήσουν το μηχάνημά σας εκτός λειτουργίας στην κρίσιμη παραγωγική περίοδο.

Όταν αποδειχθεί ότι αυτές οι ενδείξεις αποτελούν κίνδυνο για το μηχάνημά σας, τότε όλα τα στοιχεία αποστέλλονται στην ομάδα της Agrotech S.A. Και όλα αυτά, ενώ εσείς συνεχίζετε να δουλεύετε ασταμάτητα στο χωράφι, χωρίς να σπαταλάτε χρόνο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία