BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Γνωρίζοντας το ρομποτικό όχημα της Renault EZ-PRO

Tο πρώτο όχημα διανομής «last mile» είναι πολύ κοντά στη μαζική παραγωγή.

renault_ez_1

Βασίλης Σοφός

9
0

To Groupe Renault παρουσιάζει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ανόβερο, στη Γερμανία, σε παγκόσμια πρώτη, το Renault EZ-PRO, ένα αυτόνομο, ηλεκτρικό, διασυνδεδεμένο, ρομποτικό concept car, που είναι σχεδιασμένο για να διαμορφώσει το μέλλον των διανομών «last mile» για κάθε είδους επαγγελματία.

Οι υπηρεσίες «last mile» αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες ανάπτυξης του κλάδου των επαγγελματικών μεταφορών, καθώς το ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) εξελίσσεται ραγδαία, οι έμποροι επιδιώκουν να περιορίσουν τα κόστη διανομής και οι πόλεις εξακολουθούν να αναζητούν νέους τρόπους για τη διαχείριση της αυξανόμενης κίνησης στους δρόμους.



Τo EZ-PRO προσφέρει διαμορφώσιμες πλατφόρμες που μπορούν να καλύψουν μια μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών αναγκών, από αυτές της διανομής, μέχρι τις ανάγκες των εμπόρων, των τεχνιτών, αλλά και των επιχειρηματιών. «Με το EZ-PRO συνεχίζουμε με αξιώσεις την εξερεύνηση της αστικής αυτοκίνησης του μέλλοντος.

Εστιασμένο στην εξεύρεση λύσεων για τη διανομή αγαθών, αυτό το αυτόνομο, διασυνδεδεμένο και ηλεκτρικό πρωτότυπο, αντιπροσωπεύει το ιδανικό εργαλείο δουλειάς, αφού μπορεί τόσο να δημιουργήσει ευκαιρίες για τους επαγγελματίες, όσο και να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους χρήστες, έμμεσα ή άμεσα. Βασίζεται στην εξειδίκευση της Renault στα επαγγελματικά οχήματα, αλλά και στo DNA της μάρκας που τοποθετεί τον άνθρωπο στην καρδιά κάθε εξέλιξης» δήλωσε ο Laurens van den Acker, Αντιπρόεδρος Εταιρικού Σχεδιασμού του Groupe Renault.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία