BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η εφαρμογή Agrirouter που μειώνει τα λειτουργικά έξοδα

Η εφαρμογή ανταλλαγής δεδομένων, Agrirouter, απέδειξε σε ρεαλιστικό περιβάλλον ότι η τεχνολογία στον αγροτικό κλάδο μειώνει τα λειτουργικά έξοδα και αυξάνει την παραγωγικότητα.

agrirouter

Βασίλης Σοφός

21
0

Σε πραγματικές συνθήκες δοκίμασαν την εφαρμογή Agrirouter οι άνθρωποι που βρέθηκαν πριν λίγο καιρό στο Kiekeberg Open Air Museum του Αμβούργου, εκεί όπου η πλατφόρμα ανταλλαγής δεδομένων έδειξε τα πραγματικά οφέλη της νέας εποχής της ψηφιοποίησης της γεωργίας.



Η πλατφόρμα Agritourer Η Agrirouter είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή κινητών συσκευών και πλατφόρμα ανταλλαγής δεδομένων που μειώνει τα λειτουργικά έξοδα και βελτιώνει την αποδοτικότητα.

Όπως λέει και η εταιρεία που βρίσκεται πίσω αυτό, μέσω της εφαρμογής ο παραγωγός έχει περισσότερο χρόνο για άλλα σημαντικότερα πράγματα, αφού η εφαρμογή απλοποιεί βασικές διαδικασίες και μειώνει τα λειτουργικά έξοδα.

Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να ανταλλάζουν δεδομένα με τους προμηθευτές και τους συνεργάτες τους, μέσα από μια εύχρηστη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Μέχρι σήμερα η ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ μηχανημάτων και γεωργικών εφαρμογών λογισμικού από ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστών ήταν αρκετά περίπλοκη διαδικαδία για τους αγρότες.

Η Agrirouter δίνει τη δυνατότητα στους αγρότες και τους εργολάβους να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες γεωργικής παραγωγής από την αρχή μέχρι την παράδοση της παραγόμενης πρώτης ύλης. Βελτιώνει την αποτελεσματικότητα, την αξιοποίηση των λειτουργικών πόρων και της ενέργειας, καθώς και το κόστος εργασίας.

Κάθε χρήστης μπορεί να φτιάξει και να προσαρμόσει το δικό του προφίλ στη πλατφόρμα ενώ οι βασικές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται εύκολα και μπορούν να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή. Όπως λέει η εταιρεία, ο καθημερινός χειρισμός είναι εύκολος και πολλές μεταφορές αυτοματοποιούνται.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία