BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πρώτο «γαλλικό» τρακτέρ της ΥΤΟ

Οι επισκέπτες της έκθεσης Sima θα δουν από κοντά το πρώτο από τα 4 νέα τρακτέρ της εταιρείας Mancel κατασκευασμένα από την YTO.

red-tractor

Βασίλης Σοφός

380
0

Με νέα μπράντα και 4 νέα τρακτέρ θα εισέλθει στην ευρωπαϊκή αγορά η κινεζική YTO, η οποία είχε δηλώσει από τον Νοέμβριο του 2017 ότι επιθυμεί να επεκταθεί συνεργαζόμενη με ευρωπαίους προμηθευτές, ενώ επένδυσε και 60 εκατομμύρια ευρώ για να μπορεί να συναρμολογεί τρακτέρ στην Γαλλία.

Το χώρο για την κατασκευή των τρακτέρ της τον παραχώρησε η Argo Tractors το 2011. Τα «γαλλικά» τρακτέρ θα ονομάζονται Mancel και το πρώτο μοντέλο της πρόκειται να το παρουσιάσει η YTO στην προσεχή έκθεση Sima που έρχεται σε λίγες μέρες.

«Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αρχίζοντας από την Sima 2019, όπου θα παρουσιάσουμε το πρώτο ευρωπαϊκό τρακτέρ, η παραγωγή του οποίου πρόκειται να ξεκινήσει το 2020», ήταν το μήνυμα εκπροσώπου της YTO. Σύμφωνα με την εταιρεία, το 80% των μερών του πρώτου τρακτέρ Mancel προέρχονται από Ευρωπαίους προμηθευτές και θα διαθετει κινητήρα Stage V με ισχύ που θα βρίσκεται ανάμεσα σε 110 και 145 ίππους.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία