BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Προ των πυλών οι νέες Lexion της Claas

Η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει αρκετά νέα μοντέλα θεριζοαλωνιστικών μηχανών τις επόμενες εβδομάδες και σύμφωνα με την ιστοσελίδα Agriland, αυτό θα συμβεί πριν τη μεγάλη έκθεση Agritechnica το Νοέμβριο.

Claas-2-750x450

23
0

Ενδιαφέρουσες εικόνες ενδεχομένως από τα νέα μοντέλα των θεριζοαλωνιστικών της Claas κατακλύζουν το διαδίκτο τις τελευταίες ώρες οι οποίες πιστεύεται πως απεικονίζουν μέρη από τα νέα μοντέλα της εταιρείας.

Βασιζόμενοι στις εικόνες μπορούμε να αντιληφθούμε τουλάχιστον ότι πρόκειται τόσο για εκδόσεις με τροχούς όσο και για εκδόσεις με ερπύστριες, που πιθανώς να είναι διαθέσιμες κατά την παραγωγή των μοντέλων.

Όσον αφορά στους κωδικούς που θα φέρουν οι νέες Lexion στο «σασί τους» δεν έχει γίνει κάποιο στοιχείο γνωστό, ωστόσο μπορούμε να διακρίνουμε από τις φωτογραφίες πως η συγκεκριμένη Lexion ονομάζεται Lexion 760. 


Οι εικόνες πάντως μας βοηθούν να καταλάβουμε πως η κατασκευάστρια έχει χρησιμοποιήσει ένα νέο-ή αναβαθμισμένο- υλικό κατά τον σχεδιασμό του μοντέλου. Αξίζει, τέλος, να πούμε πως πέρυσι από τις 32 θεριζοαλωνιστικές που πωλήθηκαν στην Ιρλανδία οι 16 ήταν Claas κάτι που σημαίνει πως η εταιρεία είναι «ηγέτης» στις προτιμήσεις των Ιρλανδών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία