BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στα χέρια του ομίλου CNH περνά η εταιρεία λογισμικού γεωργίας ακριβείας AgDNA

Με τη συγκεκριμένη εξαγορά θα δοθεί η δυνατότητα στους χρήστες μηχανημάτων του ομίλου CNH -αλλά και στους χρήστες μηχανημάτων τρίτων κατασκευαστών- να επωφεληθούν από τα πλήρη ψηφιακά εργαλεία που προσφέρει το λογισμικό της AgDNA.

bb_1290_plus_16_036b_b52_

Βασίλης Σοφός

12
0

Διεύρυνση των δυνατοτήτων που προσφέρουν τα υπάρχοντα λογισμικά Case IH AFS Connect και New Holland MyPLM Connect αλλά και δυνατότητα χρήσης τους από περισσότερους χρήστες μηχανημάτων θέλει να πετύχει ο όμιλος CNH με την εξαγορά της εταιρείας λογισμικού γεωργίας ακριβείας AgDNA.

O όμιλος αποκτά την AgDNA με στόχο να βοηθήσει τους αγρότες και τις αγροτικές επιχειρήσεις να ενοποιήσουν ουσιαστικά ένα ευρύ φάσμα αγρονομικών δεδομένων σε μία απλή στη λειτουργία της πλατφόρμα, ώστε να διευκολύνεται η λήψη αποφάσεων. Το λογισμικό της AgDNA ενισχύει περαιτέρω τις δυνατότητες που έχει στα χέρια του ο επαγγελματίας αφού τους επιτρέπει, είτε χρησιμοποιούν μόνο μηχανήματα του ομίλου CNH είτε και άλλων κατασκευαστών, να χρησιμοποιούν την ενιαία πλατφόρμα για χαρτογραφήσεις και αναλύσεις δεδομένων.

Σε συνδυασμό με το σύστημα τηλεματικής του ομίλου CNH για τη διαχείριση του στόλου, η πλατφόρμα AgDNA θα δίνει μια πληθώρα πληροφοριών που θα πηγάζουν από μια ποικιλία μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται στο στόλο.

Πρακτικά, η συγκεκριμένη «ανοικτή» πλατφόρμα λειτουργεί χωρίς περιορισμούς στις πηγές από όπου αντλεί τα δεδομένα και έτσι έχει τη δυνατότητα να τα τυποποιεί όλα αποτελεσματικά, δίνοντας το «ελεύθερο» στους ιδιοκτήτες μηχανημάτων διαφόρων κατασκευαστών να βλέπουν όλα τα δεδομένα ομοιόμορφα σε ένα σημείο. Η πλατφόρμα της AgDNA εν ονοματι «Farm Management Information System (FMIS)» θα είναι εμπορικά διαθέσιμη το 4ο τρίμηνο του 2019 αρχικά στη Βόρεια Αμερική μέσω φυσικά των αντιπροσώπων της Case IH και της New Holland.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία