BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Την υψηλή τεχνολογία ψεκασμού στα «μεσαία» R700i βάζει η John Deere

Τα συστήματα ψεκασμού ακριβείας των συρόμενων μηχανημάτων R900i, όπως είναι το PowrSpray, ενσωματώνονται και στα δύο νέα, μικρότερα R700i της John Deere, τα R732i και R740i, με χωρητικότητες 3200 και 4000 λίτρων αντίστοιχα.

r2g024366

Βασίλης Σοφός

21
0

Στην κατηγορία R700i η John Deere προσθέτει δύο νέα μοντέλα συρόμενων ψεκαστικών, τα οποία έρχονται εφοδιασμένα με το σύστημα PowrSpray, το οποίο διαθέτει δύο φυγοκεντρικές αντλίες και ξεχωριστά κυκλώματα για το υγρό.

Σύμφωνα με την John Deere, η αντλία αυτόματης πλήρωσης γεμίζει τώρα τη δεξαμενή με έως και 600 λίτρα/λεπτό ενώ η αντλία ψεκασμού λειτουργεί με απόδοση 750 λίτρα/λεπτό. Το σύστημα δε χρειάζεται ρυθμιστή πίεσης ψεκασμού και ελέγχει τον ρυθμό εφαρμογής μέσω της ταχύτητας της αντλίας, η οποία λειτουργεί με υδραυλικό σύστημα LS.

Νέες είναι και οι σύριγγες που μπορούν επίσης να εξοπλιστούν με ηλεκτρικό μεμονωμένο διακόπτη ακροφυσίων ενώ ο μοχλός πολλαπλών λειτουργιών που περιλαμβάνεται στο κέντρο ελέγχου «SolutionCommand» ανεβάζει τα επίπεδα της άνεσης.

Να σημειώθεί ότι, εκτός από τις κανονικές οθόνες, συμβατές με τη Σειρά R700 είναι και οι GreenStar 4240/4640 του ελκυστήρα και συνεπώς όλες οι εφαρμογές AutoTrac και AutoTrac Vision μπορούν να λειτουργήσουν κατά τον ψεκασμό.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία