BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τη γκάμα μικτών SelfLine ανανεώνει η Siloking

Η εταιρεία Siloking φρεσκάρει όλα τα αυτοκινούμενα μοντέλα της σειράς SelfLine 4.0, με επεμβάσεις στα τα μαχαίρια ανάδευσης μέχρι τα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης, χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν ποιοτικότερο αποτέλεσμα και μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας.

500

Βασίλης Σοφός

10
0

Έμφαση στη βιωσιμότητα και την ψηφιοποίηση της γεωργίας δίνει η Siloking, η οποία παρουσίασε την αναβαθμισμένη γκάμα αυτοκινούμενων μικτών SelfLine 4.0 για να υποστηρίξει μικρής και μεγάλης κλίμακας επαγγελματίες με τα μοντέλα της.

Χάρη στις εστιασμένες βελτιώσεις που εφαρμόστηκαν στα μοντέλα ο μέσος κύκλος ζωής τους θα μπορούσε να αυξηθεί τώρα από τις 10.000 στις 15.000 ώρες λειτουργίας, λέει η εταιρεία. Οι βελτιώσεις που φέρνουν συνολικά τα μοντέλα εστιάζονται στο αυξημένο πάχος του τοιχώματος της χοάνης αλλά και στο Silonox, ένα ειδικό ανθεκτικό στην τριβή και το οξύ υλικό, τοποθετημένο στον βασικό εξοπλισμό των αυτοκινούμενων μηχανημάτων.



Ακόμη, η εταιρεία βελτίωσε τα τύμπανα άλεσης, τα οποία επιτρέπουν αυξημένες δυνατότητες φόρτωσης διατηρώντας ταυτόχρονα τη δομή της τροφοδοσίας. Αναβαθμισμένος είναι και ο ιμάντας φόρτωσης, ο οποίος είναι από καουτσούκ, ενώ στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται και οι νέοι αναδευτήρες με μεταβλητές ταχύτητες από 15 έως και 55 περιστροφές ανά λεπτό, με ρύθμιση τριών βημάτων. 


Η Siloking βασίστηκε παράλληα στις προηγμένες τεχνολογίες υποβοήθησης, με τα τα νέα συστήματα να υποστηρίζουν τον οδηγό στην καθημερινή του εργασία, από τη φόρτωση έως τη μίξη και την εκφόρτωση. Για παράδειγμα, οτο μηχάνημα αναμιγνύει αυτόματα το σιτηρέσιο τροφοδοσίας μετά τη φόρτωση -ακόμη και χωρίς οδηγό-, καθώς οι αναδευτήρες συνεχίζουν να λειτουργούν όταν ο οδηγός βγαίνει από την καμπίνα. Στο τέλος της διαδικασίας ανάμιξης, αυτοί πενεργοποιούνται αυτόματα και οι στροφές του κινητήρα μειώνονται σε κατάσταση αδράνειας. Στη λειτουργία εκφόρτωσης, οι αναδευτήρες ανάμιξης απενεργοποιούνται ξανά όταν φτάνουν το βάρος-στόχο.

«Με τα νέα αυτοκινούμενα και συνδεδεμένα μηχανήματα η δουλειά ψηφιοποιείται, χάρη στα νέα συστήματα υποβοήθησης», δήλωσε ο Philipp Twickler, επικεφαλής της διαχείρισης προϊόντων της Siloking.

Χαρακτηριστικό στα νέα αυτοκινούμενα SelfLine είναι το σύστημα τηλεματικής που διαθέτουν αυτά και δίνουν τη δυνατότητα εξ αποστάσεως ελέγχου σημαντικών παραμέτρων -διανυθείσα απόστασημ κατανάλωση καυσίμου κ.λπ- σε πραγματικό χρόνο και μέσω εφαρμογής. Με αυτό το τρόπο, ο επαγγελματίας μπορεί να βελτιστοποιεί συνεχώς τη σίτιση, να μειώνει τα σφάλματα και να ελέγχει τη διαχείριση του χρόνου σε καθημερινό επίπεδο.

Τέλος, το προγραμματιζόμενο σύστημα ζύγισης Siloking Data με το λογισμικό διαχείρισης τροφοδοσίας (δωρεάν) συμπληρώνει τη λίστα των κύριων χαρακτηριστικών του ψηφιακού εξοπλισμού που διαθέτουν τα αναβαθμισμένα μηχανήματα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία