BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Keestrack στον γεωργικό κλάδο με την εξαγορά της Goldoni

Ο κατασκευαστής μηχανημάτων του κατασκευαστικού κλάδου εισέρχεται και στην γεωργία, εξαγοράζοντας για αρχή την ιταλική Goldoni με τα ειδικά αμπελουργικά και άλλους είδους τρακτέρ.

keestrack_goldoni_2_462_

Βασίλης Σοφός

212
0

«Μετά από δεκαετίες οργανικής ανάπτυξης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε την ανάπτυξή μας επεκτείνοντας τις δραστηριότητές μας στον αγροτικό τομέα», λέει ο Kees Hoogendoorn, πρόεδρος του ομίλου Keestrack, που εξαγοράζει την ιταλική κατασκευάστρια για να αναπτυχθεί στο νέο της χώρο.

Η Keestrack έχει ήδη μια σαφή στρατηγική για την επανεκκίνηση της παραγωγής τρακτέρ Goldoni το συντομότερο δυνατόν, εστιάζοντας στην κατασκευή των καλύτερων εξειδικευμένων της τρακτέρ και καλλιεργητών, χρησιμοποιώντας την παράδοση της Goldoni με την καινοτομία της.



Έτσι, και η Keestrack ωθείται γοργά στην καινοτομία και προετοιμάζεται για τη νέα γενιά «Industry 4.0». «Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων θα πληροί τις απαιτήσεις του πελάτη. Κοιτάζουμε το μέλλον και θέλουμε να παρουσιάσουμε τρακτέρ ανοιχτού πεδίου της σειράς K στο εγγύς μέλλον. Το δίκτυο αντιπροσώπων της Goldoni, σε συνέργεια με την Keestrack, θα είναι το «κλειδί» για να κάνουν τα πορτοκαλί τρακτέρ Goldoni δυνατά στα χωράφια ξανά», λέει ο Roberto Lopes, Διευθύνων Σύμβουλος της Keestrack στην Ιταλία.

Η Goldoni είναι μια φίρμα που υπάρχει από το 1926. Η εταιρεία είχε κύκλο εργασιών 50 εκατομμυρίων ευρώ το 2018, με τα οικογενειακά μέλη της να μοιράζονται τις ίδιες αξίες και να ακούν πολύ καλά τις ανάγκες του πελάτη. Η Goldoni αντιπροσωπεύει ένα υψηλό επίπεδο τεχνολογίας με φροντίδα για το περιβάλλον, ιταλικές παραδόσεις και πάθος για τον σχεδιασμό.



Από τους καλλιεργητές έως τα ξειδικευμένα τετρακίνητα τρακτέρ για οπωρώνες και αμπελώνες, η γκάμα μοντέλων έχει αναπτυχθεί για να βοηθήσει τους αγρότες να διαχειριστούν ολόκληρο τον κύκλο δραστηριοτήτων τους πιο αποτελεσματικά και με βιώσιμο τρόπο.

«Βλέπουμε πολύ καλή συνέργεια μεταξύ των τρεχουσών επιχειρήσεων, όπως τα συστήματα παραγωγής, οι προμηθευτές και το δίκτυο αντιπροσώπων, το οποίο θα ωθήσει την επιχείρηση Goldoni να φέρει επιτυχία στην εταιρεία», λέει παράλληλα ο Peter Hoogendoorn, Αντιπρόεδρος Επιχειρήσεων του Ομίλου Keestrack, που λειτουργεί το δικό του ιταλικό εργοστάσιο για θραυστήρες στο Ponzano Veneto.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία