Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το agrirouter μέρος του πακέτου τηλεματικής Smart Telematics της Krone

Η πλατφόρμα agrirouter και η Krone προσφέρουν τώρα ένα δωρεάν πακέτο διαχείρισης δεδομένων για τη μονάδα τηλεματικής Krone SmartConnect.

KRONE-BM450_hintenKorb_Grunroggen

Βασίλης Σοφός

5
0

Η πλατφόρμα Krone Smart Telematics και η ανεξάρτητη εφαρμογή agrirouter φιλοδοξούν να επιτρέψουν την λεπτομερή ανάλυση των δεδομένων του μηχανήματος και την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ κατασκευαστών. Άμεσα λοιπόν, η Krone προσφέρει και τα δύο εργαλεία ως ένα δωρεάν πακέτο διαχείρισης δεδομένων για τη μονάδα τηλεμετρίας Krone SmartConnect για μια περίοδο δύο ετών.

Να σημειωθεί ότι η εφαρμογή Krone SmartConnect έχει εγκατασταθεί ήδη σε πολλά μηχανήματα της Krone εδώ και κάποια χρόνια. Το Krone Smart Telematics αποτελεί μέρος της διαδικτυακής πύλης πελατών της Krone, www.mykrone.green.Ο πελάτης μπορεί από εκεί να ανακαλεί όλα τα δεδομένα του μηχανήματος σε πραγματικό χρόνο μέσω της πύλης, όπως η εργασία που εκτελείται σε καθημερινή βάση. Το agrirouter, με τη σειρά του, επιτρέπει την ανταλλαγή δεδομένων ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή, με λύσεις λογισμικού από ένα ευρύ φάσμα παρόχων.

Αυτό επιτρέπει την πλήρη διαχείριση δεδομένων με μηχανήματα διαφορετικών κατασκευαστών και είναι συμβατό όλες τις μορφές δεδομένων και μια μεγάλη ποικιλία λύσεων λογισμικού. Με αυτόν τον τρόπο, η διαχείριση δεδομένων των μηχανημάτων μπορεί να προσαρμοστεί ξεχωριστά στις απαιτήσεις κάθε εταιρείας ανεξάρτητα από το αν αυτή αφορά αγρότη ή εργολάβο.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Krone
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία