BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το πρώτο τρακτέρ Goldoni-Keestrack αφήνει τη μονάδα παραγωγής στο Κάρπι της Ιταλίας

Μετά την εξαγορά της ιταλικής φίρμας Goldoni από την εταιρεία του κατασκευαστικού κλάδου Keestrack πριν λίγες εβδομάδες, τα πρώτα μοντέλα, προϊόν συνεργασίας των δύο εταιρειών, αισίως στην αγορά με την ονομασία Transcar 40.

Goldoni-Transcar-40-productie_2

Βασίλης Σοφός

766
637

Η 13η Απριλίου είναι η μέρα-ορόσημο για την ιστορική Goldoni, η οποία βάζει ξανά μπροστά τις μηχανές για την κατασκευή των μηχανημάτων που ξέρει να κάνει καλά, των ειδικών τρακτέρ για τον δενδροκομικό και αμπελουργικό κλάδο.

Αυτή τη φορά, η Goldoni ξεχνά τους χρωματισμούς που θυμίζουν την Arbos, την προηγούμενη ιδιοκτήτρια της ιταλικής φίρμας, δίνοντας στο νέο μοντέλο Transcar 40 ένα κόκκινο-πορτοκαλί φινίρισμα. Το Transcar 40 είναι το πρώτο μοντέλο που αποτελεί προϊόν συνεργασίας των δύο εταιρειών, οι οποίες, μπορεί να έδωσαν τα χέρια πριν από περίπου 3 εβδομάδες αλλά τα φουγάρα στην μονάδα παραγωγής στο Κάρπι της Ιταλίας είχαν ανάψει 18 μήνες πριν.

Η Goldoni είναι μια φίρμα που υπάρχει από το 1926. Η εταιρεία είχε κύκλο εργασιών 50 εκατομμυρίων ευρώ το 2018, με τα οικογενειακά μέλη της να μοιράζονται τις ίδιες αξίες και να ακούν πολύ καλά τις ανάγκες του πελάτη. Η Goldoni αντιπροσωπεύει ένα υψηλό επίπεδο τεχνολογίας με φροντίδα για το περιβάλλον, ιταλικές παραδόσεις και πάθος για τον σχεδιασμό. Μαζί της στο εξής και η Keestrack, ωθείται γοργά στην καινοτομία και προετοιμάζεται για τη νέα γενιά «Industry 4.0». «Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων θα πληροί τις απαιτήσεις του πελάτη. Κοιτάζουμε το μέλλον και θέλουμε να παρουσιάσουμε τρακτέρ ανοιχτού πεδίου της σειράς K στο εγγύς μέλλον. Το δίκτυο αντιπροσώπων της Goldoni, σε συνέργεια με την Keestrack, θα είναι το «κλειδί» για να κάνουν τα πορτοκαλί τρακτέρ Goldoni δυνατά στα χωράφια ξανά», λέει ο Roberto Lopes, Διευθύνων Σύμβουλος της Keestrack στην Ιταλία.



Τα μηχανήματα της Goldoni θα διαθέτει στην ελληνική αγορά από τον Ιούνιο του 2021 η Agricon AEE. Η Agricon ΑΕΕ αναφέρει σε δελτίο τύπου: «Έχοντας ήδη ένα εκτεταµένο δίκτυο Επισήµων Εµπόρων πανελλαδικά, η Agricon µπορεί να καλύψει άµεσα και µε συνέπεια τις ανάγκες του Έλληνα αγρότη τόσο στην αγορά νέων προϊόντων όσο και στην παροχή υψηλού επιπέδου τεχνικών υπηρεσιών µετά την πώληση του µηχανήµατος. Στόχος της Agricon AEE είναι να εδραιώσει την Goldoni στην Ελληνική αγορά, έτσι ώστε να είναι η πρώτη επιλογή κάθε αγρότη, έχοντας ως εχέγγυα την εµπειρία της στον αγροτικό κλάδο και την πελατοκεντρική της φιλοσοφία.».

Σηµειώνεται πως η παραγωγή των µηχανηµάτων θα παραµείνει στις εγκαταστάσεις της Goldoni στο Κάρπι της Ιταλίας. Σκοπός της Goldoni -  Keestrack, είναι να αναπτύξει τις επιχειρηµατικές της δραστηριότητες αξιοποιώντας συνέργειες, από την εφοδιαστική αλυσίδα έως και τη διανοµή, οι οποίες µπορούν να ωφελήσουν και τις δύο εταιρείες σε διαφορετικούς τοµείς αλλά µε παρόµοια λογική ανάπτυξης, τεχνολογίας, εφοδιασµού και διανοµής.



Πίσω από το σκεπτικό της νέας διοίκησης για αλλαγή χρώµατος είναι όπως λέει επειδή το ζήταγε η ίδια αγορά, καθώς είναι ένα σήµα µε κοντά έναν αιώνα ιστορία. H παραγωγή ολόκληρης της ιστορικής γκάµας δενδροκοµικών και αµπελουργικών ελκυστήρων έχει ξεκινήσει, και οι πρώτοι ελκυστήρες Goldoni θα είναι διαθέσιµοι από τον Απρίλιο του 2021.

Ξεκινώντας µε τις σειρές αµπελουργικών – δενδροκοµικών από 50 έως 110 ίππους και τα ισότροχα από 20 έως 80 ίππους, η Goldoni σκοπεύει να µπει ξανά και δυναµικά στο παιχνίδι του ανταγωνισµού, ειδικά στην ευρωπαϊκή αγορά. Εκτός από τα δενδροκοµικά – αµπελουργικά και τα ισότροχα τρακτέρ, θα δοθεί έµφαση και στην παραγωγή των µοτοσκαπτικών αλλά και των ειδικών γεωργικών ελκυστήρων (transcar) - ένα εξειδικευµένο τµήµα της αγοράς στο οποίο η Goldoni είχε πάντα ηγετικό ρόλο. «H προϊοντική γκάµα, έχει αναπτυχθεί για να βοηθήσει τους αγρότες να διαχειριστούν ολόκληρο τον κύκλο δραστηριοτήτων τους πιο αποτελεσµατικά και µε βιώσιµο τρόπο», αναφέρει η κατασκευάστρια εταιρεία.


∆ιαθέσιµα στην ελληνική αγορά θα είναι από τον Ιούνιο του 2021 τα τρακτέρ της Goldoni µέσω του δικτύου αντιπροσώπων της Agricon AEE (T. 210-5570535)

Σχόλια (637)
Προσθήκη σχολίου

06-05-2024 23:31ThomasNaf

лечение алкоголизма стоимость <a href=https://narcohelp.kz/>https://narcohelp.kz/</a>

Απάντηση

06-05-2024 22:46Davidniz

что такое кодировка от алкоголя <a href=https://addictiontreatment.kz/>https://addictiontreatment.kz/</a>

Απάντηση

03-05-2024 09:51CalvinDug

PlayPix registro telegram <a href=https://playpix-telegram.com/>https://playpix-telegram.com/</a>

Απάντηση

26-04-2024 23:00Leslieinene

закодировать от алкоголя <a href=https://krasnodar-narkolog.ru/>https://krasnodar-narkolog.ru/</a>

Απάντηση

24-04-2024 23:17Randysak

שורפות בעורף של כולנו, ליאור סקס הוא נווה מדבר של חופש מיני אמיתי. ריכזנו עבורך באתר מגוון רחב של מודעות ונותני שירותים אשר ייקחו את החוויות שלך לקצה ויפתחו אותך לתחושות שחשבת שקיימות רק בסרטים. עכשיו זה הזמן שלך לעצור לרגע, לדמיין את הערב המושלם <a href=http://bonaful.top/>דירות דיסקרטיות בשרון</a>

Απάντηση

24-04-2024 09:23BernieLIZ

חדרים לפי שעה בדרום, צפון ומרכז הארץ. אנחנו מזמינים אותך להשכיר קצת זמן לעצמך וליהנות מכל רגע חשפניות שיודעות איך להרים את המסיבה חשפניות הן הסימן של מסיבה מוצלחת, בין אם מדובר במסיבת רווקים חד פעמית או בחגיגה של חבר'ה רציניים, החשפניות ייתנו לך משהו <a href=http://fasadon.top/>דירה דיסקרטית בחיפה וקריות – לחפש במקומות הנכונים</a>

Απάντηση

24-04-2024 08:26ErickTon

מיקומי נכסים. הסינון יכול להציע עבורך דירות בכל הארץ החל מחיפה, הקריות, טבריה ואזור הצפון ועד לאילת ובאר שבע. כמובן שבמרכז הארץ ישנו מגוון רחב של דירות דיסקרטיות או נערות ליווי פרטיות ועצמאיות לשירותך בכל חלקי הארץ דיסקרטי עם תמונות אמיתיות. לצד דירות <a href=http://suliko.top/>Hot sex with escort service girls</a>

Απάντηση

23-04-2024 01:01Alfredocycle

תרגישו נינוחים ורגועים ולהזמין נערת ליווי שעונה על רשימת הדרישות שלכם: גבוהה או נמוכה, בלונדינית או ברונטית, רזה או מלאה, עם חזה שופע או דווקא ישבן מוצק. אם השליטה כולה שלכם, אתם ממש לא צריכים להתפשר או לעגל פינות. מותר לכם להגיד בדיוק מה עושה לכם את זה. <a href=http://mebelon.top/>דירות דיסקרטיות בצפון</a>

Απάντηση

22-04-2024 23:25RicardoAlusy

החל ממיקום הדירה בבניין מגורים יוקרתי ועד להשקעת משאבים רבים בעיצוב ובתחזוקת הדירה במצב מושלם עבורך המקום בו החלומות שלך מתגשמים, מחוץ לעיני העולם יתאפשר לך לבלות את זמנך בחדר ברמה הגבוהה מזו של בתי מלון יוקרתיים ובחברה של מי שיעזור לך להפיג את <a href=http://mapitom.top/>דירות דיסקרטיות במרכז</a>

Απάντηση

21-04-2024 15:20BrianMus

продвижение сайтов частным seo оптимизатором <a href=https://seo-goody.ru/>https://seo-goody.ru/</a>

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία