BACK TO
TOP
Τεχνολογία

H ΒΚΤ για δεύτερη συνεχή χρονιά υποστηρικτής των βραβείων «Tractor of the Year 2022»

Η ζωντανή συνάντηση που φέτος θα δώσει τη δυνατότητα στα βραβεία TotY να βραβεύσουν τους νικητές από κοντά και θα παρουσιάσει τα μοντέλα τους στην έκθεση EIMA, στην Μπολόνια, από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου, θα υποστηριχθεί για δεύτερη φορά από την ινδική πολυεθνική εταιρεία παραγωγής αγροτικών ελαστικών BKT.

BKT_Bhuj_ProductionPlant-scaled

Βασίλης Σοφός

13
0

Βραβεία TotY και BKT, μια συμμαχία που αποτελεί το σύμβολο του κοινού οράματος για το μέλλον, που είναι ολοένα και περισσότερο καινοτόμο και βιώσιμο, θα συμπορεύονται φέτος ξανά και θα συναντηθούν ζωντανά στην έκθεση EIMA, στην Μπολόνια, από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου. Τα βραβεία υποστηρίζονται από την BKT για δεύτερη φορά. Η ινδική πολυεθνική, μια από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής εξειδικευμένων ελαστικών εκτός δρόμου στον κόσμο, έχει δυναμική παρουσία στη γεωργική αγορά.

Η BKT βλέπει το μέλλον του κλάδου και επικεντρώνεται σε αξιόπιστες λύσεις που χρειάζεται κάθε γεωργική επιχείρηση προκειμένου να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του ολοένα και πιο ανταγωνιστικού κλάδου. Η BKT συμμερίζεται την έμφαση που δίνουν τα βραβεία TotY στην καινοτομία στη γεωργική μηχανοποίηση, στη νοοτροπία της συνεργασίας και στην τεχνολογία αιχμής.

«Είναι πολύ σημαντικό που βρισκόμαστε εδώ, γιατί εδώ είναι που συζητιούνται τα πιο σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη γεωργία: από τη βιωσιμότητα έως την αυτόνομη μεταφορά, από τη διαχείριση δεδομένων έως την ανάλυση για τη βελτιστοποίηση και την αύξηση της αποδοτικότητας των εργασιών» δηλώνει η Lucia Salmaso, CEO της BKT Europe. «Όλα αυτά είναι ζητήματα στα οποία επικεντρώνει τους πόρους και την έρευνά της και η BKT. Επιπρόσθετα, οι ελκυστήρες είναι το παν για τη γεωργία και τα ελαστικά είναι το παν για τους ελκυστήρες. Είναι το μοναδικό σημείο επαφής με τη γη, το αντικείμενο που μετατρέπει την ισχύ του ελκυστήρα σε πρόσφυση. Τα βραβεία TotY είναι ο κατάλληλος χώρος για εμάς!», δηλώνει ο ίδιος.

Τα βραβεία Tractor of the Year είναι διεθνή βραβεία, που δημιουργήθηκαν το 1998 και συγκεντρώνουν κάθε χρονιά της κορυφαίες εκδόσεις στον κόσμο της γεωργικής μηχανοποίησης, προκειμένου να δημιουργήσουν μια επιτροπή 26 ειδικών από 25 διαφορετικές χώρες, οι οποίοι μέσω ανάλυσης, συζήτησης και επιτόπου δοκιμών, παρουσιάζουν το βραβείο για τον καλύτερο ευρωπαϊκό ελκυστήρα.



Όπως κάθε χρονιά, τα βραβεία περιλαμβάνουν τέσσερις κατηγορίες. «Φέτος, για άλλη μια χρονιά, τα βραβεία TotY θα είναι συναρπαστικά και γεμάτα εκπλήξεις» λέει ο Fabio Zammaretti, Πρόεδρος των βραβείων Tractor of the Year. «Υπάρχουν συνολικά 14 ελκυστήρες που διαγωνίζονται, διαχωρισμένοι σε τρεις κατηγορίες, ενώ όλοι οι φιναλίστ συμμετέχουν επίσης στο ειδικό βραβείο, Βιώσιμος TotY.

Όπως πάντα, η αξιολόγηση των διαγωνιζόμενων ελκυστήρων θα βασιστεί σε ακριβείς τεχνικές παραμέτρους, με έμφαση στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα. Όλα αυτά θα γίνουν με τη συνεργασία της BKT, την οποία ευχαριστώ. Μοιραζόμαστε από κοινού την εμπειρία των νέων ψηφιακών εκδόσεων».



Μεταξύ των συμμετεχόντων συγκαταλέγονται ορισμένα νέα ονόματα που βάζουν υποψηφιότητα για το βραβείο Tractor of the Year του 2022 και αυτό κάνει τον διαγωνισμό ακόμα πιο ζωντανό και συναρπαστικό. Ακόμα μία καινοτομία είναι τα ψηφιακά επεισόδια που θα μεταδοθούν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης των βραβείων TotY και έχουν παραχθεί από το δίκτυο τύπου των Βραβείων, με αναλύσεις απ' όλη την Ευρώπη αναφορικά με τις τάσεις, την τεχνολογία και πολλές άλλες πτυχές της γεωργίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία