BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Δύο διεθνή βραβεία για τη νέα σχεδιαστική γλώσσα των αλωνιστικών John Deere X9

Σε συνεργασία με τον οίκο BMW Designworks, ο οποίος συνέβαλε και στον σχεδιασμό των τρακτέρ της σειράς 8, η John Deere τιμάται για το 2021 με τα διεθνή βραβεία σχεδιασμού iF Design Award και Red Dot Award τόσο για τις δυναμικές εξωτερικές γραμμές όσο και για την καμπίνα των νέων αλωνιστικών X9.

3_r2g017396_copy_2

Βασίλης Σοφός

22
0

Το iF International Forum Design GmbH αναγνώρισε την X9 με το βραβείο iF Design για την «σκόπιμα επιθετική εμφάνιση και ενεργή στάση που αντιπροσωπεύει την ασταμάτητη αλλά εκλεπτυσμένη δύναμη» των μηχανημάτων, λέει η John Deere, η οποία συνεργάστηκε ξανά για τον σχεδιασμό με τον οίκο BMW Designworks.

Η κριτική επιτροπή επαίνεσε τις εξωτερικές γραμμές της αλωνιστικής που εκφράζουν τη μηχανική αντοχή. Η κίτρινη λωρίδα που φέρει την υπογραφή προσφέρει ενισχυμένη παρουσία της μάρκας ενώ η καμπίνα προσφέρει στον χειριστή άνεση, ορατότητα και αποτελεσματικότητα στον έλεγχο του μηχανήματος και της εργασίας.



Την ίδια στιγμή όμως, η νέα αλωνιστική είναι ένας από τους νικητές του βραβείου Red Dot 2021, με τους κριτές του συγκεκριμένου διαγωνισμού να σημειώνουν ότι η γλώσσα σχεδιασμού εκφράζει την μηχανική αντοχή και την υψηλή ακρίβεια, η οποία μεταδίδει εντυπωσιακά τη δύναμη του μηχανήματος. Επιπλέον, ο σταθμός του χειριστή και η ενσωμάτωση έξυπνων τεχνολογιών εξασφαλίζουν μια βελτιστοποιημένη εμπειρία χρήστη.



«Τόσο το βραβείο Red Dot όσο και το iF Design είναι κάτι περισσότερο από απλή αναγνώριση της σχεδιαστικής μας γλώσσας», εξήγησε ο Howerton, διευθυντής μάρκετινγκ σε αυτή την κατηγορία προϊόντων της John Deere. «Τα βραβεία αυτά τιμούν το σπουδαίο έργο των εργαζομένων της John Deere, δείχνουν την αξία να λαμβάνουμε ειλικρινή σχόλια από δεκάδες πελάτες από όλο τον κόσμο στις ομάδες εστίασης πελατών και αναγνωρίζουν τη στενή συνεργασία με εσωτερικούς και εξωτερικούς ενδιαφερόμενους», δήλωσε ο ίδιος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία