BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με πρωτοποριακό σύστημα μέτρησης για ευελιξία η νέα σπαρτική Versa KR της Horsch

Τόσο το ηλεκτρομηχανικό σύστημα μέτρησης όσο και ο δοσομετρητής SmartClip βάζουν τη μηχανική σπαρτική Versa KR στο πάνω ράφι, ως ένα καινοτόμο μοντέλο στην γκάμα.

Versa-3-KR-Product-Image-8-1024x683__1_

Βασίλης Σοφός

122
0

Η μέτρηση στην σπαρτική Versa KR της Horsch είναι ένα ιδιαιτέρως σημαντικά χαρακτηριστικά που ενσωματώνονται, αφού η εταιρεία φαίνεται να έχει εστιάσει εκεί. Παράλληλα, το σύστημα δοσομέτρησης SmartClip είναι ιδιαίτερα δημοφιλές εκεί όπου χρησιμοποιείται, καθώς παρέχει μέγιστη ευελιξία στις γραμμές, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν εύκολα και χωρίς εργαλεία μέσω της ξεχωριστής σύνδεσης των συσκευών δοσομέτρησης.



Διαφορετικά διαστήματα σειρών μπορούν να ρυθμιστούν με βάση τα 12,5 και 15 εκατοστά, με τη δοσολογία να μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τον σπόρο με μια βαλβίδα μεταξύ του τροχού μέτρησης και του τροχού έκκεντρου. Η δεξαμενή σπόρων στη βασική έκδοση του μηχανήματος χωρά 900 λίτρα και μπορεί να επεκταθεί σε 2 στάδια, συνολικά αγγίζοντα τα 1500 λίτρα.



Τα ηλεκτρονικά επικοινωνούν πλήρως με το σύστημα ISOBUS ενώ το περιβάλλον λειτουργίας είναι βελτιστοποιημένο για τερματικά αφής και επιτρέπει εξατομικευμένες ρυθμίσεις των επιλογών. Όσο για τα μαχαίρια, αυτά είναι τα διπλού δίσκου DuoDisc, ειδικά σχεδιασμένο για τη σειρά Versa, μοιράζεται στοιχεία των TurboDisc και εγγυώνται ακριβή και ομοιόμορφη τοποθέτηση σπόρων.



Δύο διαφορετικές παραλλαγές συσκευαστικων είναι διαθέσιμες για το Versa 3 KR: ένας κύλινδρος συσκευασίας δοντιών και ο συσκευαστής τραπεζοειδούς δακτυλίου. Τα τελευταία διατίθενται σε δύο διαφορετικά μεγέθη. Με διάμετρο 50 εκατοστά, είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για βαριά εδάφη.



Το μεγαλύτερο συσκευαστικό τραπεζοειδούς δακτυλίου με διάμετρο 60 εκατοστών προορίζεται για συχνές αλλαγές εδάφους από ελαφριά σε βαριά και με υψηλές απαιτήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, ο χρήστης έχει μια ιδανική αυλακιά σπόρων ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες.



Προαιρετικά, το Versa 3 KR μπορεί να εξοπλιστεί με το φωτισμό εργασίας WorkLight Pro, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ιδανική ορατότητα προς τις μονάδες μέτρησης και το μηχάνημα κατά τη σπορά ακόμη και όταν η εργασία εκτελείται στο σκοτάδι.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία