BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Όλες τις νέες σειρές τρακτέρ παρουσίασε η Goldoni στην έκθεση Fieragricola 2022

Με όλη την γκάμα μικρών, ειδικών και γενικής χρήσης τρακτέρ η Goldoni-Keestrack υπερτονίζει τη δυναμική της παρουσία ως μια νεοσυσταθείσα εταιρεία αλλά με βαρυσήμαντο παρελθόν σε αυτές τις κατηγορίες τρακτέρ. Στην πρόσφατη έκθεση Fieragricola 2022 παρουσιάστηκαν τα E-70, η σειρά Q, Τ και C.

goldoni-keestrack-a-fieragricola-2022

Βασίλης Σοφός

1169
0

Η Goldoni επιστρέφει πλέον με όλη της την τεχνογνωσία, και με την υποστήριξη της Keestrack, κερδίζοντας την ευκαιρία να προτείνει εκ νέου, στην εμπορική έκθεση Fieragricola ολόκληρη την ανανεωμένη γκάμα εξειδικευμένων τρακτέρ, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά την πρώτη φάση επανεκκίνησής της που στοχεύει σε νέα τρακτέρ, προϊόντα, υπηρεσίες και ψηφιακά εργαλεία της γενιάς 4.0 στη γεωργία.



Η έκθεση Fieragricola αποτέλεσε την μεγαλύτερη ευκαιρία για τα πρώτα τρακτέρ Stage V και κυρίως για την ανανεωμένη σειρά Q, η οποία φέρει και το νέο λογότυπο της μάρκας.

Η νἐα σειρά Q με Stage V κινητήρες

Η Goldoni-Keestrack, στη Fieragricola 2022 παρουσίασε το εξειδικευμένο τρακτέρ Q80 για πρώτη φορά με κινητήρα Stage V. Είναι εξοπλισμένο με τετρακύλινδρο κινητήρα Doosan Stage V 75 ίππων που εξασφαλίζει υψηλές επιδόσεις και χαμηλές εκπομπές ρύπων χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο DPF τοποθετημένο κάτω από το καπό.



Το ύψος στο καπό είναι 1.220 χιλιοστά και το μεταξόνιο 1.890 χιλιοστά και προσφέρεται με προστατευτική καμάρα, χαμηλό προφίλ ή τυπική καμπίνα - διαθέτει περισσότερους εργονομικούς μοχλούς, αναβαθμισμένα χειριστήρια και νέο ψηφιακό ταμπλό πίσω από το τιμόνι. Το τρακτέρ προσφέρει όχι μόνο καλύτερη οδηγική εμπειρία, αλλά και δύναμη έλξης συγκρίσιμη με ερπυστριοφόρο και σταθερότητα αντάξια των ισοδιαμετρικών μοντέλων, επισημαίνει η εταιρεία.

Goldoni Keestrack Q100

Από την οικογένεια «Q» παρουσιάστηκε και το ημι-ερπυστριοφόρο Q100 Professional, το οποίο, χάρη στις πίσω ελαστικές ερπύστριες, εγγυάται λιγότερη συμπίεση του εδάφους, μεγαλύτερη πρόσφυση και σταθερότητα.



Είναι εμπλουτισμένο με το σύστημα Bolt On που επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή των τροχών με τις πίσω ερπύστριες, εξοπλισμένες με αγροτικό πέλμα και πλάτος 300 χιλιοστών επιτρέποντας στον χρήστη να κινείται με 40 χλμ./ώρα και με μειωμένους κραδασμούς. 

Σειρές C και T

Η σειρά C, συμπαγής εξ ορισμού, έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει διάφορες δραστηριότητες: από μικρά χωράφια, σε σειρές, θερμοκήπια ή φυτώρια μέχρι τις ανάγκες των δημοτικών επιχειρήσεων. Επίσης, είναι ιδανικά για χρήση και με εμπρόσθιο φορτωτή, όπως αναφέρει η εταιρεία.



Η διάσημη τετρακίνητη σειρά T, από την άλλη πλευρά, εργάζεται καλύτερα στις πιο δύσκολες, λοφώδεις, δασώδεις και ορεινές περιοχές, με την κατασκευάστρια να λέει ότι από το 2022 θα είναι διαθέσιμο και με την αρχική καμπίνα με κλιματισμό στην αρθρωτή έκδοση.

Το ισοδιαμετρικό E-70

Το νέο μοντέλο E70, αντιπροσωπεύει ήδη ένα ορόσημο των ισοδιαμετρικών τρακτέρ Goldoni, ειδικά όσον αφορά την πρόσφυση σε απότομες πλαγιές. Το ισοδιαμετρικό E70 των 71 ίππων επωφελείται από ανανεωμένους συνδέσμους που διευκολύνουν και επιταχύνουν την εμπλοκή των 16 + 16 ταχυτήτων του συγχρονισμένου μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων, καθώς και από τη νέα σχεδίαση του μπροστινού προφυλακτήρα.

Παράλληλα, ο τρικύλινδρος κινητήρας FCA 71CV εγγυάται μειωμένη ακτίνα στροφής που αυξάνει την ευελιξία, ενώ η κεντρική δομή περιστροφής και το συμπαγές κιβώτιο ταχυτήτων κρατούν το κέντρο βάρους κοντά στο έδαφος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία