BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αμιγώς ηλεκτρικό τρακτέρ σε συνεργασία με την Goldoni και την Rigitrac ανέπτυξε η Keestrack

Στο σαλόνι της Bauma, 24-23 Οκτωβρίου, αλλά και στην έκθεση EIMA, η Keestrack θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το ηλεκτρικό τρακτέρ B1e, προϊόν συνεργασίας με την βελγική Rigitrac, που έχει αναπτύσει και εκείνη το δικό της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο.

IMG_kees02KeestrackB1e_concept_side

Βασίλης Σοφός

1344
0

Ο Βέλγος κατασκευαστής Keestrack έχει αναπτύξει έναν πλήρως ηλεκτρικό τρακτέρ. Το B1e μοιάζει πολύ με το Rigitrac SKE 40 της ελβετικής εταιρείας, με την οποία έχει συνεργαστεί η Keestrack. Όπως το Rigitrac SKE 40 electric, έτσι και το Keestrack B1e έχει ονομαστική ισχύ 54 ίππων (40 kW) και μέγιστη ισχύ 87 ίππων (64 kW).

Ο Ελβετός κατασκευαστής τρακτέρ παρουσίασε το ηλεκτρικό μοντέλο SKE 50 στο κοινό για πρώτη φορά το 2019, ενώ η Keestrack  θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο μοντέλο το φθινόπωρο. Η εταιρεία κατασκευής τρακτέρ Rigitrac έχει μια μικρή περιοχή πωλήσεων στις αλπικές χώρες.



Ωστόσο ο Marcel Kerkhofs, διευθυντής μάρκετινγκ στην Keestrack δήλωσε: «Ξεκινήσαμε αυτό το έργο σε συνεργασία με τις Goldini, Rigitrac και Keestrack. Θέλουμε να αυξήσουμε την περιοχή πωλήσεων των ηλεκτρικών τρακτέρ». Τα τρακτέρ θα πωλούνται με το όνομα Keestrack, ενώ η κατασκευή τους θα πραγματοποιείται στο εργοστάσιο της Goldini στην Ιταλία. Βέβαια, η Rigitrac συνεχίζει να πουλάει τα ηλεκτρικά τρακτέρ με το δικό της όνομα στις αλπικές χώρες. Η Keestrack αναπτύσσει γενικά μηχανήματα μηδενικών εκπομπών. Σε αυτό το πλαίσιο, ταιριάζει η κατασκευή ενός ηλεκτρικού τρακτέρ.

Το μικρό ηλεκτρικό τρακτέρ Keestrack B1e έχει μαύρο-κίτρινο χρώμα. Διαθέτει φώτα εργασίας στην καμπίνα, μπροστινό σύνδεσμο, έχει χαμηλή είσοδο και έχει μέγιστη ισχύ 87 ίππους. Οι επισκέπτες στην έκθεση Bauma (24-30 Οκτωβρίου) στο Μόναχο (Γερμανία) και στην έκθεση Eima (9-13 Νοεμβρίου) στη Μπολόνια (Ιταλία) θα δουν από κοντά το νέο αμιγώς ηλεκτρικό τρακτέρ.

Πηγή: trekkeronline.nl

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία