BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Κιβώτιο PowerShift και ευρύχωρη καμπίνα στο μεσαίας ισχύος X6.414 της McCormick

Η σειρά τρακτέρ X6.4 P6-Drive της McCormick, με εξέχοντα το νικητή στην κατηγορία «Best Utility» X6.414, απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν στο στόλο τους ένα απλό σε χρήση αλλά ισχυρό εργαλείο, που «σέβεται» το καύσιμο, διεκολύνει όμως με τις τεχνολογίες του.

MC_RPD8_X7_6SWB_Field_Trailer_003_2

Βασίλης Σοφός

684
0

Το McCormick X6.4 P6-Drive σχεδιάστηκε ακριβώς για να συνδυάζει ευελιξία, απόδοση και άνεση. Με κινητήρα Stage V χάρη στο σύστημα μετεπεξεργασίας καυσαερίων, η σειρά διαθέτει τα μοντέλα X6.413, X6.414 και X6.415, που τροφοδοτούνται από τετρακύλινδρους κινητήρες FPT NEF 45 4,5 λίτρων, 16 βαλβίδων, με μέγιστη ισχύ 146 ίππων στο νικητήριο μοντέλο, το οποίο διακρίθηκε στο θεσμό «Tractor of The Year» για το 2023.



Τα δυνατά σημεία του μοντέλου είναι ο μπροστινός άξονας με ανεξάρτητη ανάρτηση, η πέδηση στους τέσσερις τροχούς, το κιβώτιο P6-Drive με έξι ταχύτητες PowerShift και τέσσερις ρομποτικές σειρές, σύστημα κατασκευασμένο από τον όμιλο Argo Tractors. Ξεχωρίζει επίσης η καμπίνα McCormick High Vision (με πανοραμική οροφή εγκεκριμένη FOPS, πρόσθετη οροφή για φυσικό αερισμό και φώτα πεδίου LED).



Επίσης, βελτιώνεται η οδηγική άνεση με τη μηχανική ανάρτηση καμπίνας, σχεδιασμένη με υλικά υψηλής ποιότητας, η οποία είναι εξοπλισμένη με εργονομικά χειριστήρια, οθόνη αφής 12 ιντσών και χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών Smart Pilot Plus, ικανό να ελέγχει ταυτόχρονα το κιβώτιο ταχυτήτων, τον μπροστινό φορτωτή, το μπροστινό κοτσαδόρο και το υδραυλικό σύστημα.

Τα τρακτέρ διαθέτουν pto τεσσάρων ταχυτήτων. Ο μπροστινός σύνδεσμος μπορεί να σηκώσει έως 2.500 κιλά, ενώ το ηλεκτρονικό σύστημα πίσω ανύψωσης μπορεί να σηκώσει έως 7.200 κιλά. Το υδραυλικό σύστημα είναι κλειστού κέντρου με παροχή 114 λ./λ., ικανό να τροφοδοτεί έως και 7 βαλβίδες.



Διατίθεται επίσης το σύστημα PSM (Precision Steering Management) για δορυφορική καθοδήγηση, το οποίο συνδέεται απρόσκοπτα με το σύστημα ISObus για τον έλεγχο των συσκευών και με το McCormick Fleet & Remote Diagnostic Management, ένα σύστημα διαχείρισης στόλου και απομακρυσμένου διαγνωστικού ελέγχου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία