BACK TO
TOP
Profi

Επαναπροσδιορίζουν την κατηγορία utility τα Same Explorer 110

Η Same παρουσίασε στην Agritechnica, τα δύο µεγαλύτερα τρακτέρ της στην κατηγορία utility. Πρόκειται για το Explorer 110 ο οποίος τροφοδοτείται από έναν κινητήρα FARMotion - ο οποίος επιτυγχάνει συµµόρφωση µε τους κανονισµούς εκποµπών της φάσης III Β απλώς µε έναν καταλυτικό µετατροπέα DOC χωρίς συντήρηση που δεν χρειάζεται πρόσθετα - και διαθέτει ισχυρό υδραυλικό σύστηµα µε πρωτεύουσα αντλία µε έξοδο έως 90 λίτρα / λεπτό για την έλκυση και τους πίσω διανοµείς, καθώς και µια δευτερεύουσα αντλία για το υδραυλικό σύστηµα διεύθυνσης.

Explorer-110-MD-Stage-III-B_6

Γιώργος Κοντονής

24
0

Το δεύτερο τρακτέρ είναι το πολλαπλών χρήσεων της SAME, το Dorado Classic 90.4, ένα τρακτέρ που είναι γνωστό για την εξαιρετική ευελιξία του, το οποίο διαθέτει πλέον ένα σύγχρονο σχέδιο σύµφωνα µε το στυλ της ευρύτερης οικογένειας Dorado. Η ολοκλήρωση του πακέτου πραγµατοποιείται από µια επιλογή αξιόπιστων, κινητήρων FARMotion Stage III B και εργονοµικά σχεδιασµένη καµπίνα µε δοµή 4 θέσεων για ανεµπόδιστη ορατότητα. Το χαµηλό κέντρο βάρους και η πέδηση σε 4 τροχούς εξασφαλίζουν ασφάλεια ακόµα και όταν εργάζεστε σε απότοµες κλίσεις. Με ένα ισχυρό υδραυλικό σύστηµα διπλής αντλίας, µε 4 ή 6 αναµονές µηχανικά ελεγχόµενες στους πίσω διανοµείς και έναν οπίσθιο σύνδεσµο απόδοσης 2.650 κιλών (ή, προαιρετικά, µέχρι 3.600 κιλών), τα τρακτέρ Dorado δεν είναι µόνο ιδανικά για γενικές εργασίες όταν εργάζονται σε περιορισµένους χώρους αλλά και ικανά µηχανήµατα που µπορούν να αναλάβουν βαρύτερες εφαρµογές πεδίου.

Γενικότερα στην έκθεση, από τη Same παρουσιάστηκαν τα τρακτέρ: Frutteto 115S CVT ActiveSteer, Frutteto 105 CVT ActiveDrive, Explorer 110 GS, Dorado 90.4 GS, Frutteto 100 CVT ActiveSteer, Dorado 90.4 Classic.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία