BACK TO
TOP
Profi

«Ώρα για αναβάθμιση» για τρία μοντέλα της John Deere μέσω των πιστοποιημένων τεχνικών της Agrotech S.A

Οι σύγχρονες απαιτήσεις των αγροτών μετριούνται σε ισχύ έλξης και οικονομία στα κόστη, χωρίς όμως οι προσδοκίες σε άνεση να μένουν στην άκρη.

cab-size-large

71
0

Με την καμπάνια «Ώρα για αναβάθμιση» και τρία από τα μοντέλα που περνούν με επιτυχία το τεστ άνεσης και απόδοσης, η John Deere επαναπροσδιορίζει τη σημασία που έχει η επένδυση σε ένα από τα νέα τρακτέρ των σειρών 6M, 7R και 8R, δίνοντας έμφαση τόσο στην τεχνολογία όσο και στην μετέπειτα υποστήριξη του επαγγελματία, ο οποίος εντάσσεται στο οικοσύστημα της μάρκας. Το τελευταίο γίνεται δυνατόν μέσω των πιστοποιημένων τεχνικών του εισαγωγέα της John Deere στην Ελλάδα, Agrotech S.A. Οι τεχνικοί πραγματοποιούν βήμα-βήμα τον εξονυχιστικό τεχνικό έλεγχο και αποκτούν μια ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης και των αναγκών του μηχανήματος αξιολογούν αισθητήρες, ηλεκτρονικά εξαρτήματα και λογισμικό με τη χρήση του διαγνωστικού προγράμματος Service Advisor της John Deere, -ένα εργαλείο που διαθέτουν αποκλειστικά οι αντιπρόσωποι της John Deere- και χρησιμοποιούν γενικά δεδομένα αγρού από πολλές σεζόν για να μάθουν σε ποια στοιχεία πρέπει να επικεντρωθούν. Έτσι, γίνεται αντιληπτό και το παραμικρό πρόβλημα πριν αυτό προλάβει να δημιουργήσει ζητήματα στην επόμενη σεζόν. Αναλυτικότερα, τα μοντέλα που προωθεί η παραπάνω καμπάνια:

Ώρα για αναβάθμιση: Το 6195R μετατρέπει πάνω από το 84% της ισχύος κινητήρα σε ισχύ έλξης σύμφωνα με την John Deere.

John Deere 6M: Με μια πληθώρα επιλογών κιβωτίου και ολοκαίνουργια καμπίνα, τα νέα τρακτέρ της σειράς 6M γίνονται τα μηχανήματα για κάθε χρήση. Διαθέτουν κινητήρα 4,5 ή 6,8 λίτρων με μέγιστη ισχύ 216 ίππους ενώ εφοδιάζονται με τα ισχυρά υδραυλικά συστήματα PowrQuadTM Plus, AutoQuadTM Plus ή το CommandQuadTM Plus, με την εταιρεία να προσφέρει τώρα 10 διαφορετικά μοντέλα σε τέσσερα διαφορετικά μεταξόνια στην ίδια σειρά. John Deere 7R: Η μικρή «ναυαρχίδα» της John Deere έρχεται διαθέσιμη σε 6 μοντέλα με υψηλή ιπποδύναμη έως 388 ίππους και αναλογία ισχύος προς βάρος μόλις 29 κιλά/ίππο, επιτρέποντας την άνετη μεταφορά υλικών ταχύτερα και με ανώτερη αποτελεσματικότητα.

John Deere 8R: Τα νέα 8R, με ακτίνα στροφής 6,4 μ. και εύρος μέγιστης ιπποδύναμης από 326 - 458 ίππους, είναι η ιδανική επιλογή για κάποιον που χρειάζεται ένα ευέλικτο μηχάνημα που να έχει άριστη απόδοση στο χωράφι και να είναι εξαιρετικό στο δρόμο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία