BACK TO
TOP
Profi

Η νέα γκάμα των τρακτέρ Goldoni φτάνει στην Ελλάδα, ξεχωρίζουν τα Ronin 50, η Σειρά S και η Σειρά Q

Τα τρακτέρ της Goldoni θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από την εταιρεία Agricon AEE, φέρνοντας το γνώριμο σε όλους πορτοκαλί χρώμα, μετά την εξαγορά τους από τον βελγικό Όμιλο Keestrack.

goldoni_vineyard

1737
0

Η ανανεωμένη σειρά των γεωργικών τρακτέρ της Goldoni - Keestrack, έρχεται τον Ιούνιο στην Ελλάδα. H μεγάλη γκάμα των αμπελουργικών – δενδροκομικών τρακτέρ της εταιρείας από 50 έως 110 ίππους καλύπτει κάθε γεωργική εφαρμογή με τον πιο αποτελεσματικό και βιώσιμο τρόπο.

Ronin 50

Στην γκάμα των τρακτέρ ξεχωρίζει το Ronin 50, το οποίο αποτελεί την ιδανική λύση για μια πληθώρα εξειδικευμένων εργασιών όπως για παράδειγμα σε στενούς αμπελώνες και οπωρώνες καθώς και θερμοκήπια. To Ronin, με 4κύλινδρο κινητήρα 48 ίππων, είναι το κατάλληλο τρακτέρ για όσους χρειάζονται ένα ευέλικτο και πολυχρηστικό μηχάνημα που φέρει όλα τα πλεονεκτήματα που είναι συνυφασμένα με το όνομα της Goldoni, όπως μικρό μέγεθος, αξιοπιστία και ανθεκτικότητα.

Σειρά S

Έχει σχεδιαστεί για γεωργικές εργασίες σε οπωρώνες και αμπελώνες λόγω της ευκολίας στον χειρισμό, της εργονομίας και των εξαιρετικών επιδόσεων. Τα τρακτέρ της Σειράς S, έχουν μηχανική μετάδοση κίνησης με αργές ταχύτητες και ρεβέρσα με συγχρονιζέ εμπλοκή, πέδηση και στους 4 τροχούς, εμπρόσθιο άξονα με γωνία στροφής 57ο και πίσω υδραυλικό με μεγάλη ανυψωτική ικανότητα.

Σειρά Q

Ξεχωρίζουν για το μικρό τους μέγεθος, το μικρό μεταξόνιο, το χαμηλό κέντρο βάρους καθώς και το χαμηλό προφίλ της καμπίνας. Προσφέρουν εξειδικευμένες λύσεις για να καλύψουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες για επαγγελματίες αμπελουργούς, δενδροκαλλιεργητές και αγρότες δυσπρόσιτων εδαφών με το μικρότερο δυνατό κόστος χρήσης.



Η σειρά Q αντιπροσωπεύει πλήρως την προϊοντική φιλοσοφία της Goldoni, συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα από τρεις διαφορετικές γκάμες μηχανημάτων και συγκεκριμένα:


1. Δενδροκομικά – αμπελουργικά τρακτέρ: Η ισχύς, ο σχεδιασμός και η ελκτική ικανότητα με δυνατότητα προσάρτησης παρελκομένων είτε στο μπροστινό είτε στο πίσω μέρος του μηχανήματος.

2. Ισότροχα τρακτέρ: Το χαμηλό κέντρο βάρους, η σχεδόν ίση κατανομή βάρους στους εμπρόσθιους και οπίσθιους τροχούς, η κορυφαία ευελιξία και το μικρό μεταξόνιο που τα καθιστούν ιδανικά για εργασία σε πλαγιές και ανηφορικά εδάφη.

3. Ερπυστριοφόρα τρακτέρ: Η εξαιρετική ευστάθεια και η πρόσφυση που προσφέρει ένα ερπυστριοφόρο τρακτέρ χωρίς όμως τη συμπίεση του εδάφους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία