BACK TO
TOP
Profi

H Carraro ανανεώνει τις επιλογές για 
τα δενδροκοµικά τρακτέρ

Η Carraro Agritalia ασχολείται αποκλειστικά µε τους ελκυστήρες ελαφρού τύπου. Η συγκεκριµένη σειρά επικεντρώνεται σε τρεις βασικές κατηγορίες µοντέλων (Orchard, Vineyard και Compact), που συνολικά περιλαµβάνουν 15 µοντέλα τρακτέρ για κάθε χρήση ελαφριάς µορφής, µε κινητήρες 60-110 ίππων, σχεδιασµένα όλα για να καλύπτουν το ευρύτερο µέρος από τις ανάγκες των γεωργών.

4_73

2217
0

Η γκάµα Agricube ανανεώνεται για µια όλο και πιο εξειδικευµένη γεωργία µε την εισαγωγή του καινούργιου κινητήρα Stage IIIB που απαιτείται από τον κανονισµό για την τήρηση των ορίων εκποµπών, εισάγοντας όχι µόνο νέους κινητήρες FPT µε το σύστηµα µετεπεξεργασίας των καυσαερίων που είναι τοποθετηµένο έξω από το καπό (DOC+DPF), αλλά και µε διεύρυνση της προσφοράς του προϊόντος µε επιπλέον µοντέλα που καθιστούν αυτά τα τρακτέρ ικανά να ανταποκριθούν στις ανάγκες κάθε µεµονωµένου πελάτη. Με το νέο κινητήρα FPT µε 3.400 CC, ηλεκτρονική διαχείριση του ψεκασµού, ο πιο συµπαγής στην κατηγορία του, ανεβαίνουν τα επίπεδα µέγιστης ισχύος, προσφέροντας πέντε καµπύλες από 75 έως 105 ίππους.

Υδραυλικά και διανοµείς

Η Carraro Tractors ενισχύει την προσφορά υδραυλικών εγκαταστάσεων µε την εισαγωγή τεσσάρων ηλεκτροϋδραυλικών διανοµέων και του Deport. Όλοι οι διανοµείς, στην έκδοση µε µηχανικό χειριστήριο, διαθέτουν Detent που µπορεί να αποκλειστεί και να γίνει εναλλαγή µεταξύ απλού/διπλού αποτελέσµατος. Αυτές οι εγκαταστάσεις τροφοδοτούνται από δύο υδραυλικές αντλίες µε παροχή έως 97 λίτρα/λεπτό, ή κατόπιν επιλογής, µε τρεις υδραυλικές αντλίες που ανεβάζουν την παροχή σε 127 λίτρα/λεπτό.

Η µεγάλη διαθεσιµότητα αξόνων και συστηµάτων µετάδοσης, επιτρέπουν την κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών τόσο ως προς το πλάτος εργασίας ανάµεσα στις σειρές όσο και ως προς το ύψος του οχήµατος για τις εργασίες κάτω από πέργκολα ή φύλλωµα.

Καµπίνα και ανοιχτή έκδοση

Τα δενδροκοµικά Carraro είναι εξοπλισµένα, είτε µε την εργοστασιακή καµπίνα τύπου Pergola, ή µε την κλασική, ωστόσο υπάρχει πάντοτε και η επιλογή της ανοιχτής έκδοσης. Η παρακολούθηση του πελάτη συνεχίζεται και µετά την αγορά του τρακτέρ Carraro και για όλο τον κύκλο ζωής των οχηµάτων. Μέσω του δικτύου εξουσιοδοτηµένων αντιπροσώπων, η KOUIMTZIS Group εγγυάται αξιόπιστη και στοχευµένη τεχνική υποστήριξη, βοηθώντας τον χρήστη των προϊόντων να αποκοµίσει κέρδη και λειτουργική αποτελεσµατικότητα.

Τα γνήσια ανταλλακτικά της Carraro έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ώστε να εξασφαλίζουν τη διάρκεια στο χρόνο των χαρακτηριστικών αξιοπιστίας και απόδοσης του οχήµατος. Είναι το αποτέλεσµα της τεχνογνωσίας, της εµπειρίας και των συνεχών προσπαθειών Έρευνας και Ανάπτυξης, προκειµένου να παρέχει την καλύτερη λύση ως προς τις επιδόσεις και τη διάρκεια. Με την συνεργασία αυτή, η KOUIMTZIS Group ενισχύει τις διαθέσιµες επιλογές του Οµίλου στους ελκυστήρες δενδροκοµικών εφαρµογών, µε µια καταξιωµένη κατασκευάστρια, η οποία σηµειωτέων προµηθεύει στην συγκεκριµένη κατηγορία, σχεδόν όλες τις γνωστές εταιρείες του χώρου.

Τα µηχανήµατα της Carraro διαθέτει 
στην ελληνική
αγορά η KOUIMTZIS 
Group (τηλ. 2310/792222)

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό Profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου μαζί με την Agrenda

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία