BACK TO
TOP
Profi

Λύσεις TractorGPS: Στο χέρι του παραγωγού

H ΤractorGPS μέσα από έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο κατάλογο προϊόντων παρέχει πλέον λύσεις σε παραγωγούς αλλά και κτηνοτρόφους με μετρητές και drones τελευταίας τεχνολογίας.

v40-line-4

416
0

Με μεγάλη γκάμα επιλογών έρχεται η TractorGPS να καλύψει κάθε ανάγκη του παραγωγού και κτηνοτρόφου στην μέτρηση των ποιοτικών στοιχείων της παραγωγής τόσο για τους σπόρους όσο και στα ενσιρώματα.
Η TractorGPS εκπροσωπεί διεθνώς καταξιωμένους οίκους κατασκευής μετρητικών οργάνων, όπως η Draminski, Wile και Agreto και με την συμβολή της πολύχρονης εμπειρίας στον κλάδο της αγροτεχνολογίας αλλά και τη συνεχή επαφή με τον παραγωγό έχει προσαρμόσει τα μετρητικά όργανα στις ελληνικές ανάγκες.

Συγκεκριμένα προσφέρει: 

- Υγρασιόμετρο Σπόρων Wile 200

- Υγρασιόμετρο Σπόρων Draminski GMM mini

- Υγρασιόμετρο χόρτων & ενσιρωμάτων Agreto HFM II.

Μετρητής Grainsense

Η TractorGPS προσφέρει επίσης τη συσκευή Grainsense για την μέτρηση ποιοτικών χαρακτηριστικών των δημητριακών, επιτρέποντας σε αγρότες και κτηνοτρόφους να πάρουν μετρήσεις ποιοτικών χαρακτηριστικών όπως πρωτεΐνη, υδατάνθρακες, έλαια, υγρασία, με ακρίβεια εργαστηριακού επιπέδου.



Η καινοτόμος φορητή συσκευή είναι αρκετά μικρή και ιδιαίτερα ανθεκτική, ώστε να χωράει στην παλάμη του χεριού αλλά και να αντέχει σε σκληρές συνθήκες εργασίας. Το Grainsense, χρησιμοποιεί προηγμένη φασματομετρία NIR και με δείγμα μόλις μερικών σπόρων μπορεί άμεσα να εξακριβώσει τα σημαντικότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημητριακών, στο χωράφι, στο σιτηρέσιο, στο ξηραντήριο ή ακόμα και κατά την στιγμή της εμπορικής διαπραγμάτευσης.

Ψεκασμός με Drones XAG

H ΤractorGPS παρουσιάζει τα ψεκαστικά μηχανήματα της XAG με ανανεωμένο σχεδιασμό και νέες τεχνολογίες ψεκασμού, που υπόσχονται ραγδαία αύξηση παραγωγικότητας και βελτίωση στην απόδοση των εφαρμογών, ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.



Μεγάλο όφελος και υψηλή εξοικονόμηση ιδιαίτερα στην καλλιέργεια των σιτηρών προσφέρουν τα ψεκαστικά drone XAG, καθώς μπορούν να ψεκάσουν κάθε είδους σκεύασμα (υγρό ή σε σκόνη), χωρίς να προβληματίζει τον παραγωγό. Η τεχνολογία αιχμής των αγροτικών drone XAG P40 καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς.

•Με την χρήση των φυγοκεντρικών μπεκ iRass, μεταβλητής σταγόνας 60-500 μM, ο παραγωγός μπορεί να ρυθμίσει το νέφος ψεκασμού/ διείσδυση στο φυτό αλλά και να μειώσει τις απώλειες σε περίπτωση υψηλού αέρα

•Η αρχιτεκτονική με 4 έλικες επιτρέπει μεγαλύτερη διείσδυση του ψεκαστικού νέφους και έως 50% βελτιωμένη απόδοση ψεκασμού σε σύγκριση με άλλα drones

•Πλάτος εργασίας έως 8 μέτρα με μόλις 2 Χ μπεκ iRass διασφαλίζει εύκολη συντήρηση και υψηλή λειτουργικότητα

•Μοναδικές Αντλίες νερού υψηλής παροχής εως 10 lt/min

•Ψεκασμός ως 130 στρμ./ώρα και υψηλή ταχύτητα πτήσης

•Χρόνος πτήσης και φόρτισης του drone XAG σε μόλις 10 λεπτά.

Με μόνιμη τεχνολογία υψηλής ακριβείας RTK 1.5 cm, η XAG διασφαλίζει την ασφαλή πτητική λειτουργία των drone της αλλά και την υψηλή ακρίβεια κατά την εφαρμογή σε κάθε στάδιο της καλλιέργειας καλαμποκιού.



Τα προϊόντα XAG, Grainsense και τον εξοπλισμό οργάνων μέτρησης διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία TractorGPS (τηλ. 2310/287166)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία