BACK TO
TOP
Θεσμικά

Η εφαρμογή kyd.gov.gr είναι η αρχή τονίζουν Πιερρακάκης και Βορίδης

Η Απομακρυσμένη Υποβολή Αγροτεμαχίων Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΑΥΑΕΑΕ) και η φιλοξενία της αντίστοιχης εφαρμογής KYΔ Mobile στο κυβερνητικό νέφος (G-cloud) και στη διεύθυνση kid.gov.gr, «αποτελεί την πρώτη κοινή δράση» του ΟΠΕΚΕΠΕ με την Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων, «ενώ σύντομα θα επεκταθούν περαιτέρω οι υπηρεσίες που παρέχονται ψηφιακά προς τους αγρότες», αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους οι υπουργοί Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης.

drone__1_

Γιάννης Πανάγος

92
1862

Η κοινή ανακοίνωση των δύο υπουργών που επιβεβαιώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα απολύτως τεκμηριωμένα ρεπορτάζ της Agrenda  και του Agronews γύρω από το θέμα, έρχεται να υπογραμμίσει την απόφαση της κυβέρνησης να βάλει τέλος στις «μεγάλες business του ΟΣΔΕ» και στην αφαίμαξη των αγροτών από τη γνωστή «συντεχνία» που για μια δεκαετία περίπου ποδηγετούσε τον ΟΠΕΚΕΠΕ, χρησιμοποιούσε κατά το δοκούν τα προσωπικά δεδομένα και έφθειρε συνειδήσεις με το εύκολο δημόσιο χρήμα.  

Η πραγματική μετάβαση του αγροτικού τομέα στην ψηφιακή εποχή που μόλις τώρα αρχίζει, συνιστά μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα συνολικότερο ξεκαθάρισμα του τοπίου από το «δίκτυο διαπλοκής» που υπονόμευε τον συνεργατισμό, ασκούσε πιέσεις στα κοινοτικά προγράμματα και εμπόδιζε την αγροτική ανάπτυξη.

Η ανακοίνωση των Πιερρακάκη και Βορίδη έχει ως ακολούθως:

kyd.gov.gr - Ψηφιακά θα μπορούν να υποβάλλουν οι αγρότες την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης προς τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης σε συνεργασία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των υπηρεσίων εξυπηρέτησης των αγροτών, προχωρούν στην υλοποίηση της υπηρεσίας – πλατφόρμας για την Απομακρυσμένη Υποβολή Αγροτεμαχίων Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΑΥΑΕΑΕ). Μέσω της υπηρεσίας αυτής ο πολίτης – αγρότης θα μπορεί να εξυπηρετείται δωρεάν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ψηφιακά, μέσω του υπολογιστή του ή του κινητού τηλεφώνου του, δίχως δηλαδή να απαιτείται η φυσική του παρουσία.

Αξιοποιώντας τα εργαλεία του gov.gr και του κυβερνητικού νέφους (G-cloud), o ΟΠΕΚΕΠΕ παρέχει την δυνατότητα σε περίπου 650.000 δικαιούχους κοινοτικών ενισχύσεων να επικοινωνήσουν μέσω τηλεσυνάντησης – τηλεδιάσκεψης με οποιοδήποτε από τα 450 ενεργά πιστοποιημένα Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ) Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης επιλέξουν, από όποιο σημείο βρίσκονται. Η εξυπηρέτηση των αγροτών γίνεται στη διεύθυνση kyd.gov.gr.

Προκειμένου ο αγρότης να συνδεθεί στην πλατφόρμα, πρέπει να κατεβάσει και να εγκαταστήσει στον υπολογιστή του ή σε ένα «έξυπνο» κινητό την αντίστοιχη εφαρμογή που είναι διαθέσιμη στην δικτυακή διεύθυνση https://play.google.com/store/apps/details?id=com.synelixis.kya. H ταυτοποίηση γίνεται με τους κωδικούς taxisnet σύμφωνα με τα πρότυπα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) και ακολούθως επιλέγεται από τον χρήστη το Κέντρο που θα τον εξυπηρετήσει.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί την πρώτη κοινή δράση μεταξύ των αρμόδιων φορέων, ενώ σύντομα θα επεκταθούν περαιτέρω οι υπηρεσίες που παρέχονται ψηφιακά προς τους αγρότες.


Νωρίτερα το Agronews έγραφε:

Αγροτική ψηφιακή επανάσταση με όλα τα δεδομένα στο open.gov
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ψηφιακή επανάσταση στον αγροτικό χώρο, με τη φυσική παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα πρότυπα αγροκτήματα του Αγρότη της Χρονιάς, στο Μαραθώνα το περασμένο Σάββατο, να δίνει απλά το σύνθημα της της μεταφοράς όλων των δεδομένων ηλεκτρονικού χαρακτήρα στην πλατφόρμα του open.gov.gr.

Έτσι, αμέσως μετά το greekfarms.gov.gr το οποίο παρουσίασε από τον Μαραθώνα ο πρωθυπουργός, από το πρωί της Δευτέρας (11/05/2020) μια ακόμα εφαρμογή φιλοξενείται στον ψηφιακό χώρο της κυβέρνησης και είναι το kyd.gov.gr, η εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους αγρότες να κάνουν απομακρυσμένα και χωρίς καμιά δυσκολία τη δήλωση ΟΣΔΕ, σε ζωντανή διαδικτυακή επικοινωνία με τα γνωστά Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ).

Σημειωτέον ότι τα δύο παραπάνω βήματα δεν είναι παρά μόνο η αρχή. Οι πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Agronews και μάλιστα από κορυφαία αρμόδια κυβερνητική πηγή, κάνουν λόγο για μια ολοκληρωμένη στρατηγική σταδιακής αλλά ταχείας μετάβασης όλων των δεδομένων που συνδέονται με τα πληροφοριακά συστήματα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και των εποπτευόμενων απ’ αυτό οργανισμών, στην ψηφιακή πλατφόρμα του δημοσίου.

Με βάση το υπό εφαρμογή σχέδιο το οποίο έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και ο επικεφαλής αυτού υπουργός, Κυριάκος Πιερρακάκης και για το οποίο είναι πλήρως ενήμερος ο πρωθυπουργός, Κυρικάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά την ηλεκτρονική βάση του ΟΣΔΕ με όλα τα ψηφιακά δεδομένα του ΟΠΕΚΕΠΕ που είναι θέμα εβδομάδων να φιλοξενηθούν στο open.gov.gr, σειρά παίρνουν τα πληροφορικά συστήματα του ΕΛΓΑ και οι αντίστοιχες εφαρμογές του ΕΛΓΟ Δήμητρα (artemis κ.λ.π.) και του ΕΦΕΤ.

Το σχέδιο είναι ευρύτερο καθώς, όλα αυτά πολύ σύντομα αναμένεται να «κουμπώσουν» με τα δεδομένα του taxis net και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και να εξασφαλίζονται έτσι δύο πράγματα:

- Ο έλεγχος στη διακίνηση των αγαθών και εν προκειμένω των αγροτικών προϊόντων (ιχνηλασιμότητα, ταυτοποίηση, αντιμετώπιση ελληνοποιήσεων)

- Η πάταξη της φοροδιαφυγής και η αναβάθμιση της λειτουργίας σε όλο το φάσμα των αγορών αγροτικών προϊόντων και εισροών

Οι πληροφορίες θέλουν τον σχεδιασμό αυτό που ξεκινάει από το Μέγαρο Μαξίμου, περνάει από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και φθάνει σε όλες τις εκφάνσεις των φορέων άσκησης αγροτικής πολιτικής. Nα βρίσκει δηλαδή ευήκοα ώτα και στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου, όλοι πλέον αντιλαμβάνονται πλέον την δύναμη του γνήσιου ψηφιακού εκσυγχρονισμού και την εγκατάλειψη των «ερασιτεχνικών δομών» που είχαν δημιουργηθεί την προηγούμενη δεκαετία και εξυπηρετούσαν μόνο μικροεργολαβίες ξεπερασμένης πληροφορικής και κατεστημένα συμφέροντα ακόμα και σε ότι αφορά στη συγκρότηση της αγροτικής παραγωγής.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η έλευση του κορωνοϊού και οι ανάγκες αντιμετώπισης της πανδημίας, οδήγησαν στην κατάρρευση των όποιων αντιστάσεων υπήρχαν για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό της χώρας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών πληροφορικής και στον τομέα της γεωργίας και κτηνοτροφίας. Κάπως έτσι η σημερινή κυβέρνηση δείχνει να πιστώνεται το μεγάλο βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής γεωργίας. Αντίθετα η προηγούμενη χρεώνεται τελικά το σφιχταγκάλιασμα με τις παλιές παρέες. Δηλαδή εκείνους που απομυζούσαν εδώ και χρόνια τον αγροτικό χώρο, κρατούσαν «εγκεφαλικά νεκρή» την ευφυή γεωργία και διαιώνιζαν ένα πλέγμα ποικιλώνυμων μικροσυμφερόντων εις βάρος της πραγματικής ανάπτυξης του αγροτικού χώρου.

Σημαιοφόρος της «ψηφιακής επανάστασης» που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και στον αγροτικό χώρο θα μπορούσε να ανακηρυχθεί, ο σημερινός πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Γρηγόρης Βάρρας, ο οποίος τη συνεπικουρία του αντιπροέδρου και υπεύθυνου του οργανισμού για θέματα πληροφορικής, Πέτρου Τζαβέλα, όπως και ενός τεχνοκράτη παγκόσμιου βεληνεκούς, καταφέρνει να μετουσιώσει σε πράξη αυτή την μετάβαση της ελληνικής γεωργίας στην πραγματική ψηφιακή εποχή.

Στο μεταξύ, ανακοίνωση του ο ΟΠΕΚΕΠΕ,  αναφέρει τα εξής:

Ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., στοχεύοντας στη διαρκή αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών που παρέχει δωρεάν σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και παραγωγούς και προκειμένου να διευκολύνει τη δυνατότητα απομακρυσμένης υποβολής ΕΑΕ, διαθέτει, με την υποστήριξη και αρωγή των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, στα ΚΥΔ και σε όλους τους παραγωγούς της χώρας ένα εύχρηστο εργαλείο. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, ο πολίτης – αγρότης θα μπορεί να εξυπηρετείται από το ΚΥΔ ψηφιακά, μέσω του υπολογιστή του ή του κινητού τηλεφώνου του.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία του gov.gr και του κυβερνητικού νέφους (G-cloud), o ΟΠΕΚΕΠΕ παρέχει την δυνατότητα σε περίπου 650.000 δικαιούχους κοινοτικών ενισχύσεων να επικοινωνήσουν μέσω τηλεσυνάντησης – τηλεδιάσκεψης, δίχως δηλαδή να απαιτείται η φυσική τους παρουσία, με οποιοδήποτε από τα 450 ενεργά πιστοποιημένα Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ) επιλέξουν, από όποιο σημείο βρίσκονται. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας υπολογιστής ή ένα «έξυπνο κινητό» και σύνδεση στο διαδίκτυο. Επιπλέον, μπορούν να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά για την αίτησή τους, αλλά και να βλέπουν το αγροτεμάχιο που επιθυμούν να δηλώσουν και να κατευθύνουν ακριβώς τον υπεύθυνο του ΚΥΔ για την ψηφιοποίησή του, με τον ίδιο τρόπο που θα το έκαναν αν ήταν παρόντες στο γραφείο.

Προκειμένου ο αγρότης να συνδεθεί στην πλατφόρμα, πρέπει να κατεβάσει και να εγκαταστήσει στον υπολογιστή του ή σε ένα «έξυπνο» κινητό την αντίστοιχη εφαρμογή «ΚΥΔ Mobile» μέσω του Google play. H ταυτοποίηση γίνεται με τους κωδικούς taxisnet, σύμφωνα με τα πρότυπα της ΓΓΠΣ και ακολούθως επιλέγεται από τον χρήστη το Κέντρο που θα τον εξυπηρετήσει.

Ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Δρ. Γρηγόριος Βάρρας δήλωσε: «Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί το αποτέλεσμα της κοινής δράσης μεταξύ των αρμόδιων φορέων. Αυτονόητα, δεν σταματάμε και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ψηφιακές υπηρεσίες - και όχι μόνο σχετικά με την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης - σε συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία. Ο στόχος μας είναι ο πολίτης-αγρότης να μπορεί να εξυπηρετείται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, δίχως να απαιτείται η φυσική του παρουσία, στα πρότυπα των πρόσφατων κυβερνητικών εξαγγελιών για εξυπηρέτηση από απόσταση. Το άλμα στην ψηφιακή διακυβέρνηση θα επιφέρει μια νέα κανονικότητα που μπορεί να είναι πιο ορθολογική, πιο ανοιχτή και πιο δίκαιη».

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ με όλο το παρασκήνιο στην Agrenda του Σαββάτου.
Σχόλια (1862)
Προσθήκη σχολίου

20-04-2024 02:12Brunomet

Кстати, наиболее доступными по цене являются трех- и четырех-створчатые системы, у которых средние элементы оснащены каретками, а крайние установлены неподвижно https://metr2.pro/catalog/mezhkomnatnye-dvery/dveri-pvkh/ В любом случае при выборе полотен, монтируемых в проеме, следует учесть, что их перехлест должен составлять плюс-минус 20 мм https://metr2.pro/blog/ А вертикальные стыки лучше снабдить щеточными уплотнителями https://metr2.pro/catalog/compare.php Классическая межкомнатная дверь, покрытая натуральным шпоном https://metr2.pro/sales/ Каркас дверного полотна изготовлен из безсучковых ламелей хвойных пород древесины, срощенных на микрошип https://metr2.pro/catalog/mezhkomnatnye-dvery/dveri-iz-massiva/ Каркас облицован листовой прослойкой из МДФ толщиной 4 мм и сверху эта конструкция окутывается натуральным шпоном ценных пород де https://metr2.pro/dostavka-i-oplata/dostavka/ https://metr2.pro/catalog/mezhkomnatnye-dvery/dveri-emal/dver-glukhaya-zheneva-3-pdg/?oid=9925798 При всех очевидных плюсах раздвижная дверь является более сложной при монтаже и более требовательна в процессе эксплуатации https://metr2.pro/catalog/mezhkomnatnye-dvery/ Об установке таких дверей лучше подумать еще на этапе проектирования или в процессе закладки внутренних стен-перегородок https://metr2.pro/catalog/vkhodnye-dveri/ Если двери будут сдвигаться на стену, рядом с дверным проемом необходимо предусмотреть свободный участок, размер которого должен быть не меньше, чем ширина створки https://metr2.pro/catalog/mezhkomnatnye-dvery/dveri-emal/ В месте, где после открывания будет располагаться дверь, нельзя ставить мебель или навешивать полки и декоративные предметы https://metr2.pro/brands/ajax/ Участок стены, на который будет отодвигаться створка двери, должен быть свободен от электрических розеток и выключателей https://metr2.pro/catalog/mezhkomnatnye-dvery/dveri-emal/dver-glukhaya-zheneva-3-pdg/?oid=9925798 Использование в интерьере п

Απάντηση

20-04-2024 01:55Michaelsic

Ежемесячный рейтинг профессионалов ? Рейтинг рассчитывается на основе количества показов объектов недвижимости потенциальным покупателям и арендаторам недвижимости на Циан https://anofcher.ru/ Показатель характеризует, сколько раз объявления вашего агентства недвижимости увидели потенциальные клиенты https://anofcher.ru/ С сентября 2023 года показами на карте считаются только клики на объект на карте https://anofcher.ru/otzyvy 11 лет и 7 мес https://anofcher.ru/otzyvy на Циан https://anofcher.ru/otzyvy Свяжемся с Вами прямо сейчас и ответим на все вопросы https://anofcher.ru/otzyvy Первое место по продажам за 2022 среди всех агентств https://anofcher.ru/ Вошли в ТОП-20 по продажам за 2022 год https://anofcher.ru/

Απάντηση

20-04-2024 01:54Raymondmop

Купим вашу квартиру в 1 клик https://срочныйвыкуп.com/personaldatapolicy Решим проблемы https://срочныйвыкуп.com/personaldatapolicy повышение удобства использования Сайта (оптимизация структуры и содержимого Сайта Компании); персонализация взаимодействия (таргетированная реклама объявлений); оптимизация сервисов, услуг на сайте Компании в соответствии с интересами и потребностями пользователей; идентификация пользователей; оценка эффективности рекламных кампаний https://срочныйвыкуп.com/personaldatapolicy МОСТ НЕДВИЖИМОСТЬ - инвестиционная компания, специализирующаяся на рынке недвижимости Москвы и Московской области https://срочныйвыкуп.com/personaldatapolicy Накопленный опыт и возможности компании позволяют нам решать задачи любой сложности https://срочныйвыкуп.com/Personaldatapolicy Качество, безопасность, индивидуальный подход - главные принципы успешной работы нашей компании https://срочныйвыкуп.com/Personaldatapolicy 7 дней от подачи заявки до получения денег https://срочныйвыкуп.com/ Свяжемся с Вами по e-mail и ответим на все вопросы https://срочныйвыкуп.com/Personaldatapolicy

Απάντηση

19-04-2024 04:35DavidImisy

У нас можно купить медицинскую трикотажную одежду недорого https://medihouse.ru/catalog-tables/kushetki сделать работу более удобной https://medihouse.ru/w-med-odezhda/bluzony-zhenskie Одежда для медицинских работников совершенно не стесняет движений https://medihouse.ru/ Кроме того, специальные шапочки не дают волосам попадать в глаза https://medihouse.ru/product/massazhnyy-stol-s-elektroprivodom-profi-1 Как результат, работается намного легче https://medihouse.ru/student Особенно важно это для таких ответственных профессий, как хирурги, стоматологи и так далее; не дать волосам попадать на пациентов https://medihouse.ru Во время выполнения операций и других процедур очень важно, чтобы на рану пациента не попадали никакие посторонние предметы https://medihouse.ru/stock Для кого подойдет эта одежда https://medihouse.ru/w-med-odezhda/tyniki-zhenskie Одежду для врачей подразделяют по функциональному предназначению: Какие ткани применяются для создания медицинской одежды https://medihouse.ru/w-med-odezhda/tyniki-zhenskie Производство Одежды для Активного Образа Жизни / gorec-shop https://medihouse.ru/w-med-odezhda/tyniki-zhenskie ru https://medihouse.ru/collections

Απάντηση

19-04-2024 04:34Derrickpah

12 990 руб https://mebelinfa.ru/page27023787.html 15 990 руб https://mebelinfa.ru/detski-krovati 11 990 руб https://mebelinfa.ru/politika 14 990 руб https://mebelinfa.ru/kryglyekrovati В наличии, доставим за 14-30 дней https://mebelinfa.ru/krovati Для здорового сна https://mebelinfa.ru/pyf Размеры: 210 ? 90 ? 95 см Спальное место: 120 ? 186 см Механизм: Книжка https://mebelinfa.ru/tymba Хит продаж https://mebelinfa.ru/otvet

Απάντηση

19-04-2024 04:19CharlesNeelf

Размеры изделия не зависят от роста и анатомических особенностей тела больного https://materline.ru/catalog/mattresses/kristal/ В основе конструкции лежит следование естественному физиологическому изгибу позвоночника https://materline.ru/catalog/mattresses/lux/dolce_luna_multipaket/ Подушка Мейрама изготовлена из дерева и имеет строго определённые размеры https://materline.ru/catalog/mattress_toppers В оригинале автора эскиз дан в сантиметрах https://materline.ru/catalog/mattress_toppers/duo_1/ Подушка сделана из цельного бруса, шириной 10см (100мм) https://materline.ru/catalog/mattresses/comfort/sonata/ Обожаю подушки https://materline.ru/catalog/mattress_toppers/duo_1/ В детстве ходила на кружок шитья, где и сделала себе сама первую подушку в виде мордочки котика https://materline.ru/catalog/mattresses/latex/lattice_3_zone/ Хранила ее долго, пока не поистрепалась вся) Действительно подушка своими руками это здорово https://materline.ru/catalog/mattresses/latex/lattice_3_zone/ Глаза разбегаются от различных вариантов цветов и стилей https://materline.ru/catalog/mattresses/lux/prestige_multipaket/ В итоге сейчас у меня всего по немногу https://materline.ru/catalog/accessories Под интерьер, конечно, не все подходят, ну и ладно https://materline.ru/catalog/mattresses/lux/isabel_multipaket/ Пока листала статью присмотрела себе еще пару вариантов)) Если вспомнить основные направления лечения межпозвонковой грыжи, то в арсенал можно записать медикаментозные способы снятия болезненных ощущений, которые выполняются в виде внутримышечных уколов, блокад https://materline.ru/ Борются с воспалениями пораженных областей позвоночника при помощи лечебной физкультуры, различными видами массажа с использованием согревающих гелей и мазей https://materline.ru/catalog/mattresses/lux/prestige_multipaket/ Регистрируясь на сайте, я даю свой согласие на обработку моих персональных данных, в соответствии с Федеральным законом от 27 https

Απάντηση

19-04-2024 03:26AndrewRib

Вентиляционные решения https://dionisart.ru/product-category/gladkie-karnizy/ 3 https://dionisart.ru/product-category/gladkie-karnizy/page/13/?orderby=rating Функциональные возможности https://dionisart.ru/shop/page/71/ Благодаря пластичности гипсовой лепнины, можно создавать узоры и сложные рельефные рисунки, с глубоким рельефом, удовлетворяющие требованиям самых смелых дизайнерских идей https://dionisart.ru/shop/page/58/?orderby=popularity ВИДЕОПРЕЗЕНТАЦИИ https://dionisart.ru/product/u-84/ Скульптуры- от 2500 ?/шт https://dionisart.ru/product/k-656/ в пределах МКАД – 2 000 р https://dionisart.ru/shop/page/25/ , до 20 км от МКАД – 3 000 р https://dionisart.ru/product/p-22/ от 20 до 50 км от МКАД – 5 000 р https://dionisart.ru/product-category/freezes/?orderby=rating стоимость для более удаленных объектов, пожалуйста уточняйте у менеджеров https://dionisart.ru/shop/page/49/?orderby=popularity Карнизы гладкие - от 225 ?/пм https://dionisart.ru/product/u-120/

Απάντηση

19-04-2024 03:07Jerryphosy

Артропластика других суставов (артроэрез подтаранного сустава) (2 степень сложности) ТРВ10-48-2 36000 Записаться https://doctorben.ru/molotkoobraznaya_deformatsia_paltsev_stopy Адрес клиники: Санационная артроскопия плечевого сустава ТРВ10-27 55 000 Записаться https://doctorben.ru/faq Инфекция https://doctorben.ru/pervichnoe_endoprotezirivanie_tazobedrennogo_sustava Кровопотеря https://doctorben.ru/shov_meniska Пневмония https://doctorben.ru/revizionnoe_endoprotezirivanie_tazobedrennogo_sustava Вывих протеза https://doctorben.ru/povrezdenie_zadnei_krestoobraznoi_svazki Закупорка сосудов тромбами https://doctorben.ru/tseny Корригирующая остеотомия, наложение аппарата внешней фиксации (1 конечность) ТРВ10-12 165000 Записаться https://doctorben.ru/osteoartroz_golenostopnogo_sustava Цены на услуги https://doctorben.ru/

Απάντηση

19-04-2024 00:59Leonardcop

Несмотря на то, что массаж спины является безопасной процедурой, этот метод лечения подходит не всем https://osteoneuro.ru/services/osteopatiya-dlya-detey/valgusnaya-deformatsiya-u-detey/ К основным противопоказаниям относят следующие: цена: 3300 руб https://osteoneuro.ru/services/osteopatiya-dlya-detey/valgusnaya-deformatsiya-u-detey/ Запись On-Line Купить сертификат Купить в 1 клик https://osteoneuro.ru/services/psikhosomatika/ Курс массажа позволяет улучшить естественные ритмы человека: например, стабилизировать биологический ритм сна и бодрствования https://osteoneuro.ru/services/osteopatiya-dlya-beremennykh/ Кроме того, после массажа человек может отмечать улучшение психологического состояния за счет воздействия на нервную систему https://osteoneuro.ru/services/osteopatiya/ Часть тела: Спина Тип массажа: Классический Местный Оздоровительный Точечный Виды техники: Поглаживание Разминание Тип косметики: Массажное масло Салон: М Арбатская М Красносельская М Кутузовская https://osteoneuro.ru/services/refleksoterapiya/ Массажист – узкий специалист, который владеет совокупностью разных способов физического воздействия на тело с целью профилактики и лечения разных заболеваний https://osteoneuro.ru/services/osteopatiya-dlya-detey/nervnye-tiki-u-detey/ Курсы массажа входят во множество терапевтических и реабилитационных программ, помогают пациентам быстрее справиться с болезнью или восстановиться после перенесенной травмы, операции, тяжелой патологии https://osteoneuro.ru/services/osteopatiya-dlya-beremennykh/ Спасибо огромное! Очень хороший и внимательный врач! Руки золотые!

Απάντηση

19-04-2024 00:54CharlesDycle

Повышение эффективности сборки и электромонтажа на производстве https://vr-production.ru/case11 Большая часть выручки (около 65%) на рассматриваемом рынке в 2020 году пришлась на носимые шлемы и умные очки https://vr-production.ru/case12 При этом наиболее высокие темпы роста ожидаются в сегменте устройств, которыми нужно пользоваться руками https://vr-production.ru/case12 Это связано с растущим количеством AR-проектов в ритейле и онлайн-рознице https://vr-production.ru/case8 развернуть свернуть https://vr-production.ru/case16 Глава сети клубов Portal VR Денис Рогов: 2018 https://vr-production.ru/case5 Большинство поставщиков решений для e-commerce ориентированы на fashion-индустрию https://vr-production.ru/3dtours Например, российская компания Up Your Style выпустила нейросеть, способную автоматизировать подбор вещей https://vr-production.ru/contacts Клиент загружает свое фото, после чего платформа сама выбирает для него одежду, опираясь на внешность и предпочтения https://vr-production.ru/case13 С помощью интегрированных AR-решений покупатель может любые товары, что повышает средний чек и улучшает пользовательский опыт https://vr-production.ru/portfolio Одним из самых известных потребителей технологии Up Your Style является Faberlic https://vr-production.ru/case13

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Πληρωμές