BACK TO
TOP
Θεσμικά

Έως 1/11 στοιχεία στον ΟΠΕΚΕΠΕ για αγρούς με συγκυριότητα δημοσίου

Το σχετικό απόσπασμά του Κτηματολογικού Πίνακα και του διαγράμματος ζητά ο ΟΠΕΚΕΠΕ για την επιδιόρθωση του σφάλματος 54350 στις δηλώσεις ΟΣΔΕ 2022, το οποίο εμφανίζεται σε αγροτεμάχια με συγκυριότητα δημοσίου.

LA_RPE8_SERIE7-ROBO-SIX-STAGEV_Field_003_2

5736
0

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ προχώρησε σε διευκρινίσεις για τις περιπτώσεις διευθέτησης λαθών που εμφανίζονται στις δηλώσεις ΟΣΔΕ λόγω συγκυριότητας δικαιούχων ή ο εκμισθωτών των δικαιούχων με κύριο φορέα του ελληνικού δημοσίου. 

Σύμφωνα με αυτές, σε σχετική ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα ο ΟΠΕΚΕΠΕ, αναφέρονται τα εξής:

«Σας γνωρίζουμε ότι προκειμένου να διευθετηθούν τυχόν ζητήματα κατά τα οποία ο δικαιούχος ή ο εκμισθωτής του δικαιούχου είναι συγκύριος / συνδικαιούχος σε έκταση που στο λειτουργούν κτηματολόγιο εμφανίζεται κύριος φορέας του ελληνικού δημοσίου (εμφάνιση κωδικού λάθους 54350), θα πρέπει μέχρι την 01/11/2022 να αποσταλούν στον ΟΠΕΚΕΠΕ τα εξής:

  1. Στην περίπτωση που συγκύριος / συνδικαιούχος με τον φορέα του δημοσίου είναι ο ίδιος ο δικαιούχος ΕΑΕ 2022, το σχετικό απόσπασμά του (Κτηματολογικού Πίνακα και Διαγράμματος). 
  1. Στην περίπτωση που συγκύριος / συνδικαιούχος με τον φορέα του δημοσίου είναι ο εκμισθωτής του δικαιούχου ΕΑΕ 2022, το σχετικό κτηματολογικό απόσπασμα του εκμισθωτή (Κτηματολογικού Πίνακα και Διαγράμματος).

 

Τα παραπάνω θα αποστέλλονται μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: , και θέμα" ΣΥΓΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΑΦΜ........... A/A..........". 

Τονίζεται ότι η παραπάνω διαδικασία θα αφορά αποκλειστικά σε περιπτώσεις συγκυριότητας όπου επί της εν λόγω έκτασης ο πολίτης / δικαιούχος όπως περιγράφεται ανωτέρω, είναι κύριος ποσοστού επί της έκτασης και αυτό έχει καταγραφεί στο λειτουργούν κτηματολόγιο».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Πληρωμές