BACK TO
TOP
Θεσμικά

Προετοιμασίες στη Βάθη ενόψει επίσκεψης Μητσοτάκη στη Θεσσαλία

Σύσκεψη προετοιμασίας ενόψει της προγραμματισμένης για τις 11 Μαρτίου επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλία, ετοιμάζει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την Παρασκευή 1 Μαρτίου.

avgenakis_agorastos-scaled

118
0

Προετοιμασίες στη Βάθη την Παρασκευή ενόψει επίσκεψης Μητσοτάκη στη Θεσσαλία

Είναι πολύ πιθανό, κατά την επίσκεψη Μητσοτάκη να ανακοινωθεί και το πρόγραμμα για την εισοδηματική στήριξη των αγροτών με πλημμυρισμένες εκτάσεις στα παρακάρλια, καθώς και η προκήρυξη του μέτρου 5.2, το οποίο έχει πάει πίσω, μιας και αναμενόταν να παρουσιαστεί ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα.

Στη συνάντηση στο υπουργείο θα μετέχουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο υφυπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος, ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος και ο υφυπουργός Οικονομικών Θάνος Πετραλιάς.

Στη συνάντηση θα μετάσχουν επίσης, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης από τις Παρακάρλιες περιοχές και δήμων που έχουν πληγεί και εκπρόσωποι των ΤΟΕΒ, κτηνοτροφικών, γεωργικών, μελισσοκομικών οργανώσεων και γενικά παραγωγικών και θεσμικών φορέων της περιοχής, όπως επίσης και οι Θεσσαλοί – μέλη του Συντονιστικού της Πανελλαδικής των Μπλόκων. 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Πληρωμές