BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Orangia Farm

Το αγροτουριστικό αγρόκτημα Orangia είναι μία νεόδμητη επιχείρηση που αναπτύχθηκε σε έναν οικογενειακό πορτοκαλεώνα στο Λευκοχώρι Ηλείας. Ο Αντώνης και η Ειρήνη ξεκίνησαν την κοινή τους πορείας στο μεγάλο παλαιό πορτοκαλεώνα το 2016. Θέλησαν να δώσουν την δυνατότητα σε όποιον θέλει να ξεναγηθεί αλλά και να διανυκτερέσει σε μία φάρμα που εφαρμόζει ολοκληρωμένη καλλιεργητική διαχείριση με ροπή στην βιολογική καλλιέργεια.

orang883

90
0




Τα 3 ξεχωριστά καταλύματά συνδυάζουν αισθητική, άνεση και ιδιωτικό χώρο. Στο ησυχαστήριό προσφέρεται μια γκάμα δραστηριοτήτων αγροτουριστικού και όχι μόνο χαρακτήρα.



Όλο το κτήμα πλέον περιέχει 2.000 δένδρα. Με αγάπη για τη φύση και την καλή κουζίνα και με οδηγό την ελληνική παραδοσιακή φιλοξενία, υποδέχεται όσους θέλουν να συνδυάσουν στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας και ξεγνοιασιάς με πλήθος δραστηριοτήτων, εμπειριών και γεύσεων.


Ο επισκέπτης του κτήματος εκτός από την βασική καλλιέργεια πορτοκαλιών θα δει και θα μάθει για την βιολογική δενδροκομική καλλιέργεια, τα μελίσσια και θα μυηθεί στα μυστικά των βρώσιμων αγριόχορτων! Φεύγοντας μπορεί να πάρει μαζί του φρέσκα φρούτα ή λαχανικά, σπιτικές μαρμελάδες, μέλι ή τσίπουρο και λάδι.



Περισσότερες πληροφορίες:www.orangia.gr

Πηγή:openfarm.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία