BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Το ειδυλλιακό περιβάλλον του Κτήματος Λιθιές

Διασκορπισμένα σε ένα μεγάλο αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας 55 στρεμμάτων με ελαιώνες, αμπέλια και άλλα οπωροφόρα δένδρα τα σπίτια προσφέρονται για ειδυλλιακές διακοπές μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.

farm28

13
0

Περιβαλλοντική & Βιώσιμη Εκπαίδευση: το αγρόκτημα βιολογικών καλλιεργιών «Λιθιές», λόγω και της ιδιαίτερου φυσικού κάλλους τοποθεσίας που βρίσκεται, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους επισκέπτες του ενδιαφέρουσες εναλλακτικές δραστηριότητες.

Μελισσοκομία: μπορείτε να παρακολουθήσετε πως παράγεται με φυσικό τρόπο το μέλι από τα μελίσσια του αγροκτήματος.

Συγκομιδή Ελίας: αν έρθετε την κατάλληλη εποχή μπορείτε να δείτε πως συλλέγονται οι ελιές από τους ελαιώνες καθώς επίσης θα μάθετε τις τεχνικές συλλογής και παραγωγής και την διαδικασία που χρειάζεται να μεσολαβήσει έως ότου ο καρπός και το τελικό προϊόν να βρεθούν στο τραπέζι σας.

Γαστρονομία: στην ταβέρνα Λιθίες θα βρείτε γνήσια ζακυνθινή κουζίνα με τα πιο αγνά υλικά, βιολογικής καλλιέργειας, σπιτικό κρασί και τσίπουρο από το αμπέλι μας, φρεσκοκομμένα λαχανικά από τον κήπο μας, ντόπιο λαδοτύρι, αγνό ελαιόλαδο, μα και περιποίηση που είναι για μας η φυσική μας συμπεριφορά.


Πηγή:tornosnews.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία