Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Ζωϊκό Κεφάλαιο

Μέχρι 30 Νοεμβρίου ενστάσεις για έλεγχο στις Σπάνιες Φυλές

Περιθώριο μέχρι τις 30 Νοεμβρίου έχουν οι δικαιούχοι της πρώτης πρόσκλησης της δράσης των αυτόχθονων φυλών προκειμένου να υποβάλλουν ένσταση κατά των αποτελεσμάτων των διοικητικών ελέγχων, για τα οποία ενημερώνονται μέσω email.

katsikia_3

254
0

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενδικοφανών προσφυγών, θα προκύψουν και τα οριστικά αποτελέσματα, προκειμένου να ακολουθήσει και η πληρωμή της προκαταβολής για το έτος 2023, την οποία περιμένουν οι παραγωγοί.  

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρει ότι «Η Διεύθυνση Ζωικών Γενετικών Πόρων και Κτηνοτροφικών Εγκαταστάσεων του ΥΠΑΑΤ, σας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των αιτήσεων στήριξης στο πλαίσιο της Παράτασης της 1ης Πρόσκλησης της Δράσης 10.01.09  «Διατήρηση απειλούμενων αυτοχθονων φυλών αγροτικών ζώων» από τα Κέντρα Ζωικών Γενετικών Πόρων. Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται για τα αποτελέσματα του διοικητικού ελέγχου μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.

Επί των αποτελεσμάτων ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα ενδικοφανούς προσφυγής, εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών, δηλαδή από 24/11/2023 έως 30/11/2023, την οποία μπορεί να ασκήσει μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος υποστήριξης υλοποίησης της Δράσης στον ιστότοπο https://p2.dikaiomata.gr/M1019/ κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών.

Τα οριστικά αποτελέσματα θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενδικοφανών προσφυγών».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία