Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Γνώμες

Έκπληξη στο βαµβάκι η ενδυνάµωση δολαρίου

Οι τιµές συµβολαίων Μαρτίου ‘19 εξακολουθούν να κινούνται εντός στενού εύρους, κυρίως µεταξύ 77-78 σεντς ανά λίµπρα, αδυνατώντας να λάβουν µια σαφή κατεύθυνση. Η πρόσφατη πίεση οφείλεται κυρίως στην ενδυνάµωση του δολαρίου και στην πτώση του πετρελαίου, όχι όµως σε κάποια αλλαγή στα θεµελιώδη.

papadogianis_M

Γιάννης Παπαδογιάννης

0
0

Οι πρόσφατες πωλήσεις εξαγωγές αµερικανικής σοδειάς ήταν σαφώς βελτιωµένες, αλλά η είδηση αυτή δεν ήταν αρκετή για να τραβήξει την αγορά υψηλότερα. Τα βλέµµατα των αναλυτών είναι στραµµένα στη συνάντηση των G20, µε την ελπίδα πως θα φανούν κάποια ενθαρρυντικά σηµάδια για τον τερµατισµό του εµπορικού πολέµου.


Η ενδυνάµωση της τουρκικής λίρας έδωσε τη δυνατότητα σε κλώστες να αγοράσουν έστω κάποιες µικρές ποσότητες στα επίπεδα των 77,50 µε 78 σεντς ανά λίµπρα επί αυτοκινήτου µε άµεσες φορτώσεις. Παράλληλα η ΕΑΣ Μεσολογγίου πούλησε στα 1,525 ευρώ το κιλό πρώτα βαµβάκια µέσω διαγωνισµού, ενώ λίγο νωρίτερα η ΕΑΣ Λαµίας είχε πουλήσει στο 1,50 ευρώ το κιλό δεύτερες ποιότητες. Η σοδειά εξακολουθεί να είναι πίσω σε πωλήσεις και φορτώσεις σε σχέση µε τα προηγούµενα χρόνια, ενώ παράλληλα η φετινή παραγωγή εκκοκκισµένου δείχνει να φτάνει τελικά τους 320.000 τόνους. Ευχάριστη είναι η ενδυνάµωση του δολαρίου έναντι του ευρώ.

*Αναλύτης Εμπορευμάτων

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία