Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Γνώμες

Ψάχνοντας νέα επίπεδα πωλήσεων στο βαμβάκι

Με λιγότερες συνεδριάσεις λόγω των ηµερών, το βαµβάκι προσπαθεί να ισορροπήσει στα 72 σεντς ανά λίµπρα. Είναι ενθαρρυντικό ότι η φυσική αγορά έχει αντιδράσει, µε τα κλωστήρια να ζητούν βαµβάκια για να καλύψουν τις ανάγκες των επόµενων µηνών.

papadogianis_M

Γιάννης Παπαδογιάννης

0
0

Η αβεβαιότητα όµως της εποχής δεν αφήνει περιθώρια για µεγάλες παραγγελίες και εποµένως οι δουλειές που γίνονται είναι µικρών ποσοτήτων. Αναµένεται κάποιο ουσιαστικό καλό νέο από την πλευρά του εµπορικού πολέµου, ώστε να γίνουν σηµαντικές φορτώσεις αµερικανικής σοδειάς προς την Κίνα, κάτι το οποίο θα υποστηρίξει το χρηµατιστήριο.  

Ελληνική Αγορά
Στάση αναµονής κρατούν οι εκκοκκιστές µέχρι να περάσουν οι γιορτές, να ισορροπήσει η αγορά, να δούµε αν µπορούµε να διεκδικήσουµε υψηλότερη βάση οπότε και να προβούν σε νέες προσφορές. Είναι σίγουρα δύσκολα και εφόσον δεν έχουµε αλλαγές στο χρηµατιστήριο ή στην ισοτιµία ευρώ-δολαρίου, η χρονιά ενδέχεται να εξελιχθεί σε ζηµιογόνα. Φέτος δεν έχει βοηθήσει καθόλου και ο βαµβακόσπορος που άλλωστε κάλυπτε το εκκοκκιστικό κόστος. Το καλό βέβαια είναι πως οι παραδοσιακοί αγοραστές ήδη ρωτούν για νέες τιµές και θέλουν να είναι ενεργοί στη σοδειά µας, ενώ οι αναλυτές ελπίζουν ότι θα µας βοηθήσει και το χρηµατιστήριο.

*Αναλυτής Εμπορευμάτων

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία