Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Για δυο τρεις µέρες θα τα χαλάσουµε

Απ’ το ολότελα, καλή κι η διαχείριση. Κάπως έτσι κι ο υπουργός της πλατείας (ξέρω τα θέµατα), που προαναγγέλλει πληρωµές το επόµενο διάστηµα, λες και δεν ξέρει πως ο ∆εκέµβρης, εκτός από Χριστουγεννιάτικος, είναι µήνας εξοφλήσεων τσεκ και λοιπών υποχρεώσεων.

agrotis-plati

0
0

Το θέµα, όπως πάντα είναι, τι βλέπει ή δεν...βλέπει στο τέλος ο παραγωγός στον λογαριασµό του, γιατί εκεί οι διαχειριστές κάνουν τα δικά τους. «Αυτό που µας ενδιαφέρει πρώτα είναι να επιλυθούν τα όποια προβλήµατα έχουν ανακύψει και να διασφαλίσουµε ότι οι παραγωγοί θα πληρωθούν τα χρήµατά τους».Τώρα, αν πάµε και 2-3 ηµέρες πίσω, δεν έγινε και τίποτα λέει ο υπουργός.

Υβρίδια
«Οι πολιτικώς παροικούντες στην Λεωφόρο Καβάλας γνωρίζουν καλά τι έχουν εισηγηθεί, ελπίζουµε να µην τους ακούσει και ο Υπουργός και να οδηγήσει το πρόγραµµα στις καλένδες, αφού οι Συνάδελφοι δεν είναι διατεθειµένοι να παίξουν τον ρόλο του επαίτη», λένε οι γεωτεχνικοί του δηµοσίου για το θέµα της αµοιβής των αξιολογητών στα Σχέδια Βελτίωσης.

Φοβούνται ότι αν περάσουν οι εισηγήσεις για καθορισµό αµοιβής ανά φάκελο µετά την αφαίρεση των κρατήσεων θα αφήνει ψίχουλα για τους συναδέλφους τους,  που θα «τραβήξουν το κουπί».

Ζητούν δε, εξηγήσεις για µια σειρά από στρεβλώσεις, διαφορετικά απειλούν να µιλήσουν µε αριθµούς και ονόµατα.


Γαργάλατα
Όλοι κόπτονται για τα δίκια του παραγωγού, όπως για παράδειγµα για τις πιέσεις που δέχονται µε τις τιµές στο γάλα. Κάθε φορά, όµως την ώρα της κρίσης, οι µεγαλοστοµίες για πρόστιµα και κυρώσεις σε κάποιες γαλακτοβιοµηχανίες που δεν τηρούν ούτε τα προσχήµατα, καταλήγουν να γίνονται απλές γαργάρες.

           

Φαντοµάς
Τι κι αν η Νιρβάνας εισηγήθηκε στην Βάθη, πρόστιµα σε 25 επιχειρήσεις-αγοραστές γάλακτος για µη δήλωση ισοζυγίων και για αδιαφάνεια στην χρήση πρώτων υλών και παρακώλυση ελέγχων, όταν αυτά παραµένουν στην σφαίρα του άγνωστου, αφού δεν αναφέρονται διευθύνσεις και ονόµατα των παραβατών.

           

Μήπως γλάστρα;
Το υπουργείο της πλατείας θα µπορούσε λέει ο επικεφαλής του να παίξει ρόλο «οµπρέλας» και να συνδράµει στη δηµιουργία κοινού brand name µε σήµανση γεωγραφικής ένδειξης µε πρωταγωνιστές το ελαιόλαδο, το κρασί, τα αρωµατικά κλπ. Έχει τις δοµές και τα χρηµατοδοτικά εργαλεία και θα µπορούσε να βοηθήσει, όµως ο Κακαβάς τι λέει;

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία