BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Προσοχή οι χαρταετοί στις δορυφορικές κεραίες

Στο Φόρουµ των ∆ελφών προ ηµερών σε αρκετές οµιλίες, διατυπώθηκε ο κίνδυνος η χώρα µας να βρεθεί στη λάθος πλευρά ενός «Ψηφιακού Παραπετάσµατος», µε καταστροφικές συνέπειες για την οικονοµία και την κοινωνία, κάτι που επιβεβαιώνει και σχετική έκθεση του ΟΟΣΑ.

0
0

Κατά τα λοιπά, τα δορυφορικά µπαστουνάκια προετοιµάζονται για εξαγωγή αγροτικής πολιτικής στα Βαλκάνια, µόνο που δεν ξέρουµε αν στη... φωτογραφία θα καταφέρει να µπει σφήνα - χαλώντας το καρέ - κι άλλος διεκδικητής. Όσο για τα προσωπικά δεδοµένα, κάτι πήγε να πει κι ο τεχνοκράτης των Βρυξελλών τις προάλλες...

Υβρίδια
-Οι ειδικοί τα είπαν όλα στο Cotton Conference της Αgrenda, ότι το ποιοτικό βαµβάκι, θέλει οµοιόµορφα ποιοτικά χαρακτηριστικά και να µην κάνει ο καθένας τα δικά του, γι’ αυτό και απαιτούνται συλλογικά σχήµατα.

-Μα καλά, πάλι πάνε να αφήσουν απέξω τη Λάρισα ακόµη και στον καθορισµό του αριθµού των εργατών γης από Τρίτες χώρες; Θύελλα αντιδράσεων από παραγωγούς του νοµού για τη νέα ΚΥΑ που βγάζει εκτός την κατ’ εξοχήν αγροτική περιοχή της χώρας.

-Τα προβλήµατα µε τους δασικούς χάρτες, εκτός από απλήρωτους αγρότες, αν δεν επιλυθούν, απειλούν και ττην ένταξη τους σε προγράµµατα, όπως τα βιολογικά και η νιτρορύπανση, µε τις δηλώσεις ΟΣ∆Ε να καιροφυλακτούν.

 

Παγιώθηκε
Μήνας µπαίνει, µήνας βγαίνει παγιώθηκε λέει η πτώση των τιµών παραγωγού στο αγελαδινό, τακτική που όπως λέει Ένωση της µαυρόασπρης φυλής δηµιουργεί ασφυξία κι αναγκάζει τους παραγωγούς να πουλήσουν ή ακόµη και να σφάξουν τα ζώα τους προκειµένου να αντέξουν τις σκληρές συνθήκες που τους επιβάλλει η αγορά.

           

Ανέκδοτο
Το ανέκδοτο µε τον Τοτό το ξέρετε; Κάτι τέτοιο θυµίζουν τα νέα ορόσηµα που δίνει διαρκώς ο αναπληρωτής Πιτσιόρλας για την τύχη της ηµιθανούς ζαχαροβιοµηχανίας. Όσο για το αν θα σπαρθούν φέτος τεύτλα, υπάρχει λέει δυνατότητα να δοθεί σπόρος µέχρι για 50.000 στρέµµατα, για την πληρωµή τους ωστόσο δεν εγγυάται.

           

Καθοδηγητής
Σε ρόλο Χανιώτη για τη νέα ΚΑΠ και ο πρώην υπουργός της πλατείας που χτυπάει καµπανάκια στη διοίκηση να...τρέξει για να µην πάνε στον βρόντο, οι προσπάθειες του (λέµε τώρα) και υπάρξουν καθυστερήσεις στα στρατηγικά σχέδια. Ακόµα, λέει, δεν έχει ανοίξει ο δηµόσιος διάλογος για πολιτικές αποφάσεις επί των δικαιωµάτων και της σύγκλισης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία