BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Πωλείται όπως είναι επιπλωµένο

Πιο καλή η µοναξιά, από σένα που δεν φτάνω, µια σε βρίσκω, µια σε χάνω

48_39

14
0

Αν µη τι άλλο η κοινή ανακοίνωση Πιερρακάκη-Βορίδη για την ενεργοποίηση της διεύθυνσης kyd.gov.gr από τους αγρότες και των εργαλείων του gov.gr και του κυβερνητικού νέφους (G-cloud) από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, σηµατοδοτεί την απόφαση της κυβέρνησης να µπει τέλος στις δουλειές της µηχανοπαρέας µε το ΟΣ∆Ε και στην αφαίµαξη των αγροτών. Προς αυτή την κατεύθυνση και σχετικές συναντήσεις στον 6ο όροφο του Μεγάρου της πλατείας µεταξύ των εµπλεκοµένων και της γνωστής... συντεχνίας, που ψάχνει να βρει που θα πουλήσει το «παραµάγαζο» που είχε στήσει επί µία 10ετία περίπου.

Υβρίδια

∆υσφορία επικρατεί στον κτηνοτροφικό κόσµο αν δεν προβλεφθεί στήριξη για τα αρνιά που έµειναν στα µαντριά και όχι µόνο γι’ αυτά που εσφάγησαν.

Αντίδρασεις παράλληλα εκφράζουν και αγρότες από όλη τη χώρα για τον αργό, σπασµωδικό και καχύποπτο πολλές φορές τρόπο µε τον οποίο οι ιθύνοντες του ΕΛΓΑ χειρίζονται τα πράγµατα σχετικά µε την καταβολή

των αποζηµιώσεων.

Έξαλλος και ο Καρασµάνης
µε την «ιδέα» περί παρακράτησης προς συµψηφισµό του υπολοίπου 35% των οφειλών του ΕΛΓΑ για αποζηµιώσεις προς τους πληγέντες αγρότες µε µελλοντικές υποχρεώσεις των ίδιων των παραγωγών για εισφορές στον Οργανισµό.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα