BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Κτηµατολόγιο εις τους αιώνας των αιώνων

Υπουργέ αν χρειασθείς κάτι από τον Βάρρα εγώ είµαι εδώ!

48_65

17
1

Τι κι αν ο Πισσαρίδης συνιστά αρµοδίως σπεύσατε «για ταχεία ολοκλήρωση του κτηµατολόγιου, των δασικών χαρτών και των καθορισµών χρήσεων γης µέσω της κατάρτισης Τοπικών Πολεοδοµικών Σχεδίων», εφόσον η στόχευση είναι να µετεξελιχθεί η χώρα σε ένα σύγχρονο κράτος. Η συζήτηση στη Βουλή επί του προκειµένου δείχνει ότι οι ρυθµίσεις και οι παρεκκλίσεις οδηγούν σε ένα αέναο πισωγύρισµα, χωρίς να δίνεται προσοχή στη νοµολογία του ΣτΕ. Κάπως έτσι, οι δασικοί χάρτες καταποντίζονται στη µυλόπετρα της χρονικής αδράνειας, λέει ο Βαγγέλης, ένας εκ των πρώην υπουργών της πλατείας, αποδοµώντας τις αιτιάσεις των αρµόδιων υπουργών. 

Υβρίδια  
 

Να σηκώσει τη… µπάνκα ετοιµάζεται για 3η φορά σε µόλις τρία χρόνια η Augmenta. Η ελληνική εταιρεία αγροτικής τεχνολογίας, που επινόησε το οµώνυµο καινοτόµο σύστηµα διαφοροποιηµένης αζωτούχου λίπανσης, κάνει ήδη διεθνή καριέρα σε 12 χώρες.  

Έτσι λοιπόν πολύ σύντοµα θα ανακοινώσει έναν τρίτο γύρο πρόσκλησης σε διεθνείς και εγχώριους επενδυτές, για την προσέλκυση κεφαλαίων, που θα της επιτρέψουν να κάνει πράξη τα σχέδιά της.   

Ήδη από το 2018 που έκανε την πρώτη εµφάνισή της, η Augmenta έχει αντλήσει 500.000 ευρώ από το Marathon Venture Capital και άλλα 2,5 εκατ. δολάρια από το ίδιο επενδυτικό κεφάλαιο, σε συνεργασία µε την αµερικανική Hardware Club των ΗΠΑ. 

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

08-12-2020 09:46Βαννα Τσιορβά

Ποια η σχέση άραγε του τίτλου και του κειμένου με τη φωτογραφία; Είναι μήπως ο υπουργός κ. Βορίδης καθ'ύλην αρμόδιος για το Κτηματολόγιο και τους δασικους χαρτες και δεν το ξέρουμε; Agronews, πρόσεχε, κάνεις γκρίζα προπαγάνδα και κινδυνεύεις να φας καμιά αγωγή ξεγυρισμένη...

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία