BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Η θεσµοθέτηση θα βγάλει Φέτα;

Εκεί που κρεµούσαν οι κλέφτες τ’ άρµατα, κρεµούν οι γύφτοι κολοκύθια!

48_98

9
1

Τον Γενάρη του 2020 µε τυµπανοκρουσίες και µετά κόπων και βασάνων ιδρύθηκε η ∆ιεπαγγελµατική Φέτας, ενώ προ ηµερών, εν µέσω κρουσµάτων νοθείας, θεσµοθετήθηκε. Μετά από όσα έχουν µεσολαβήσει και τα µαντάτα που έρχονται διαρκώς από το εξωτερικό για παρατυπίες από εγχώριες επιχειρήσεις, τα «περί θεσµικής εµβάθυνσης του διαλόγου των παραγόντων της εφοδιαστικής αλυσίδας για την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών στην προώθηση, στη διαφάνεια στην αγορά, αλλά και στην προστασία της Φέτας ΠΟΠ από πρακτικές που πλήττουν το συγκεκριµένο προϊόν», ακούγονται σαν ανέκδοτο µε τον Τοτό.

Υβρίδια

  Αγανακτισµένοι οι επιλαχόντες αγρότες Κεντρικής Ελλάδας της προκήρυξης των Σχεδίων Βελτίωσης του 2018, οι οποίοι λένε σε επιστολή τους προς τον Σπήλιο, πως περιµένουν εδώ και µία 4ετία και ουδέν νεώτερο από το µέτωπο µεταφοράς των κονδυλίων.

  «Είµαστε επιλαχόντες αγρότες που θέλουµε να κάνουµε επενδύσεις να πάρουµε αγροτικό εξοπλισµό να µείνουµε στα χωριά µας και περιµένουµε από το 2018. Περιµένουµε 4 έτη, δεν είναι αρκετά 4 έτη;» ρωτούν.

  Προτείνουν δε, µεταφορά «εδώ και τώρα» από το µέτρο 2,1 γεωργικών συµβούλων των 80 εκατ. ευρώ, το οποίο λένε µπορεί να πάει παραπίσω για το 2022, ζητώντας λύσεις έστω από το Ταµείο Ανάκαµψης…

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

30-08-2021 11:57Κωνσταντίνος Γ.

Αν είναι επιλαχόντες σημαίνει πως έμειναν εκτός των Σχεδίων, από που και ως που διεκδικούν κονδύλια με μοναδικό επιχείρημα ότι "περιμένουν 4 έτη"; Έμειναν εκτός, κάπου εκεί τελειώνει το θέμα για αυτούς.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία