BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Οι πτωχοί αγρότες και ο διπλωμάτης της Βάθη

Δεν ξέρω τι γίνεται στο Κατάρ, πάντως εμείς εδώ έχουμε μεγάλο σουξέ με τους νέους αγρότες!

48_111

635
0

Για τα έξι πρώτα Rafale, που παρέλαβε η χώρα µας από τη Γαλλία, ο Σπήλιος είχε πιο πολλά να πει σε σχέση µε την κακοδαιµονία του ΟΣ∆Ε αλλά και τα χατίρια στους µεγαλοπαχυντές εισαγόµενων µοσχαριών που καρπώνονται τις συνδεδεµένες ελέω των στρατηγικών της νέας ΚΑΠ. Στο µέτωπο αυτό, αφωνία. Κατά τα λοιπά, πιστός στο δόγµα «τι ωραία τι καλά σκίζει η βάρκα τα νερά», µιλά για αγροτική διπλωµατία επ’ αφορµή της κύρωσης συµφωνίας µε την Αρµενία και συνδέεται απευθείας µε Γερεβάν, αφήνοντας να βράζουν σταφιδοπαραγωγοί και λοιποί… πτωχοί αγρότες που τους τρώνε τα εισοδήµατα ενεργειακά και λοιπά κόστη.

  • Το νέο σταφιδικό ζήτηµα καλά κραττεί. Σε ένα άκρως αιχµηρό άρθρο του ο Θανάσης Πετράκος, Περιφερειακός Σύµβουλος Πελοποννήσου, µε τίτλο τον «σταφιδοπαραγωγό ή µε το νεκροθάφτη;» καλεί τον περιφερειάρχη να επιλέξει στρατόπεδο.
  • «Ένα µήνα µετά την τρίτη κατά σειρά δέσµευση του υπουργού Γεωργίας Λιβανού για απορρόφηση των πλεονασµάτων του 2020 της µαύρης σταφίδας δεν έχει ξεκινήσει το πρόγραµµα της απορρόφησης ούτε η τιµή που δίνουν οι ιδιώτες είναι στο 1,40 ευρώ το κιλό», λέει κάνοντας λόγο για κάλπικες δεσµεύσεις.
  • «Η καταστροφή σε µεγάλο βαθµό έχει γίνει αλλά αν υπάρχει φιλότιµο πρέπει να παλέψουµε όλοι µαζί «για να σώσουµε ό,τι σώζεται»..

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία