BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Οι μισοί καλοί, που έλεγε και ο Άκης Πάνου

Καλά πήγε η διαπραγμάτευση που κάναμε, φαντάσου να ξέραμε και τι διαπραγματευόμαστε!

48_145

268
0

Μπλέχτηκαν οι γραµµές, οι λογαριασµοί, τα φίλτρα οι δικαιούχοι κ.ο.κ. µε τους µεν και τους…δεν της στήριξης των 26 εκατ. ευρώ από το αποθεµατικό κρίσης που κατευθύνθηκαν σε συγκεκριµένες κατηγορίες, αµπελοκαλλιεργητών και παραγωγών οπωροκηπευτικών. Ως εκ τούτου, αναµπουµπούλα στα χωριά για τους 20.346 δικαιούχους και την ενίσχυση ανά επιλέξιµη έκταση των 72 ευρώ ανά στρέµµα, ενώ σε κάποιους σβήστηκαν και χρωστούµενα.  Με τους στίχους του Άκη Πάνου «Οι µισοί καλοί σε µοναστηριού κελί κι οι άλλοι στο τρελάδικο από κακό κι απ’ άδικο», σχολιάζει αγρότης τα τεκταινόµενα για την κατανοµή των ποσών.

Υβρίδια

  • Στο δρόµο για τις εκλογές και µε σηµαία τα δίκια της ΠΟΠ Ελιάς Καλαµάτας, συνεχίζεται η διένεξη επί της σχετικής απόφασης του υπουργού της πλατείας.
  • Ο µόνος τρόπος να αντιµετωπίσουµε τη διείσδυση άλλων χωρών στις παγκόσµιες αγορές µε «ελιές Καλαµάτας», είναι να καλύψουµε την ανάγκη των αγορών από το γνήσιο προϊόν, αποκρίθηκε ο υπουργός στη Βουλή, σε επίκαιρη ερώτηση βουλευτή.
  • Για γενικόλογες τοποθετήσεις έκανε λόγο ο βουλευτής Μαντάς, όπου κάθε ξένος µεταποιητής από Μαρόκο, Τουρκία, Αυστραλία, Αίγυπτο και Λατινική Αµερική, µπορεί λόγω της απόφασης αυτής να διακινεί πλέον «ελιά Καλαµάτας» νόµιµα και χωρίς κανέναν περιορισµό.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία