BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Ραντεβού στα συσσίτια pass

Έτσι ξεκίνησε και η Καϊλή!

48_155

192
1

Φωτιές έχει ανάψει η ανάδειξη από την Agrenda του θέµατος µε τον αποκλεισµό όλων των αγροτεµαχίων και εκτροφών που λαµβάνουν ενίσχυση Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας από τις πληρωµές του νέου πρασινίσµατος και των αγροπεριβαλλοντικών δράσεων. Φυσικά, το θέµα είναι στα «ψιλά γράµµατα» του ελληνικού στρατηγικού σχεδίου για τη νέα ΚΑΠ. «∆εν µας νοιάζει πια, κόψτε τα όλα βιολογικά, πρασινίσµατα, κοσκινίσµατα, έχουµε πλέον το food pass…, ραντεβού στα συσσίτια pass», ένα από τα πολλά σχόλια των διαµαρτυρόµενων αγροτών που βρίσκουν πλήθος αντιφάσεις στα κίνητρα για την ακριβή βιολογική παραγωγή!

ΥΒΡΙΔΙΑ

  • Mένεα πνέουν οι γεωτεχνικοί του ∆ηµοσίου µε τις αποφάσεις του Μαυρουδή, ο οποίος λένε «δεν πήρε µυρωδιά» από τη θητεία του στο υπουργείο της πλατείας
    και προχώρησε σε ακόµα µια αντιγεωτεχνική πράξη εναντίον γεωτεχνικών, γεωπόνων, κτηνιάτρων και ιχθυολόγων.
  • Με το Π.∆. 85/2022 για το Προσοντολόγιο-Κλαδολόγιο του ∆ηµοσίου δηµιούργησε, αναφέρουν σε ανακοίνωση, νέα ειδικότητα των γεωτεχνικών, της «επιστήµης τροφίµων».
  • Με αυτή επιχειρεί, λένε, να πετάξει από το κοµµάτι τροφίµων του Υπ.Α.Α.Τ. και των ∆.Α.Ο.Κ. το 90% του έµπειρου Γεωπονικού Επιστηµονικού ∆υναµικού, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου και βάζοντας από την πίσω πόρτα «πανεπιστηµιοποιηµένα» Τ.Ε.Ι.!
Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

02-01-2023 09:40agrotisa

Χρόνια πολλά καλή χρονιά , ότι θα διαβάζεται , και τα σχόλια ,δεν το περίμενα, ήταν ένα σχόλιο που είχα γραψη μετά την αγανάκτηση από αυτά που διάβασα , πολύ ανεβήκατε ,στην εκτημηση μου ,και ελπίζω να μεταφορωνται και στους δοιηκουντες του υπουργείου , όλα τα σχόλια των αγανακτησμενων αγροτών , κτηνοτρόφον,και επιτοπληστον,των αγανακτησμενων κτηνοτρόφον,γιατί όλοι εμείς οι κτηνοτρόφοι ,εκπέμπουμε sos εδώ και πολλά χρόνια , και συγουρα θα δώσουμε ραντεβού στα συσσίτια pass .

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία