BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Από ιδέες άλλο τίποτα, με μέτρο οι υπογραφές

Ως το «καθαρό τραπεζομάντιλο», που στρώνει ο πρωτογενής στο τραπέζι κάθε Έλληνα, χαρακτήρισε τις λαϊκές αγορές η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, στα 94 χρόνια του θεσμού.

48_178

235
0

Παρότι η επιλογή του νέου υπηρεσιακού υπουργού της πλατείας ήταν όπως λέει ο ίδιος τεχνοκρατική, εντούτοις ο ίδιος οραµατίζεται µια πολιτική υπέρ των λιγότερο εύπορων. Με δεδοµένο ότι οι αγρότες ανήκουν στα πιο ευάλωτα κοινωνικά στρώµατα, στο διάστηµα που έχει ως την κάλπη της 25ης Ιουνίου, θα ξεδιπλώσει, όπως είπε, κάποια από τα οράµατά του. «Θέλω τα πράγµατα να κυλήσουν οµαλά, να µην εµποδίσουµε τίποτα απ’ αυτά που γίνονται», δήλωσε κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής µε τις αντένες διαφόρων ανοικτές… Προσοχή στις υπογραφές!

  •   Ο άστατος καιρός έχει αρχίσει να δηµιουργεί σοβαρά προβλήµατα σε πολλές αροτραίες καλλιέργειες. Βαµβάκια, τριφύλλια, σιτάρια, καλαµπόκια, φασόλια λόγω βροχής εµφανίζουν προβλήµατα ποιότητας, µε την επανασπορά να προκρίνεται ως µόνη επιλογή.
  •  Για παράδειγµα, πέρυσι τέτοια εποχή το βαµβάκι είχε σχηµατίσει τα πρώτα του χτένια, φέτος είναι ακόµη στα φυτρώµατα, ενώ στα τριφύλλια δεν έχει κοπεί ούτε το πρώτο χέρι.
  •   «Σε αυτά που γίνονται», όπως είπε κι ο υπηρεσιακός, µήπως µια άµεση αλλαγή του κανονισµού του ΕΛΓΑ για να διευκολυνθούν υπο το βιωσιµότερο, οι παραγωγές;
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία