BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Οργανισµός λαµπίκο, ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε

H dream team που θα φέρει τον ΟΠΕΚΕΠΕ στη θέση που του αξίζει!

48_212

209
1

«Οι Έλληνες αγρότες αξίζουν έναν Οργανισµό που θα «λάµπει», θα εµπιστεύονται και θα λειτουργεί, µε γνώµονα τις ανάγκες τους», είπε κατά τη… συµβολική (σ.σ λέµε τώρα) επίσκεψή του στον οργανισµό της ∆οµοκού ο υπουργός της πλατείας. Ό,τι έγινε έγινε, είπε και ο αντιπρόεδρος, τα αφήνουµε όλα και ριχνόµαστε στη δουλεία. Τόσο απλά! Με τους απλήρωτους και τους δικαιούχους σε βοσκοτόπια χωρίς ζώα τι θα γίνει; Ο αγροτικός κόσµος πάντως είναι υπ’ ατµόν, βλέποντας και τους Γερµανούς συναδέλφους τους, που προκάλεσαν σεισµό στην πρώτη οικονοµία της Ευρώπης. Μήπως τελικά αποδειχτεί ότι δεν είναι «γραφικότητες» και «αστειότητες»…

  • Σε θεωρητικό επίπεδο παραµένουν, λέει η Λιακούλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, οι κυβερνητικές εξαγγελίες για το ρεύµα των αγροτών στην χειµαζόµενη από τις πληµµύρες Θεσσαλία.
  • Παρά την παρέλευση δύο µηνών, πληθαίνουν οι καταγγελίες πληµµυροπαθών αγροτών της Θεσσαλίας, για ενοχλήσεις από εισπρακτικές εταιρείες και παρόχους που ζητούν να αποπληρωθούν οι οφειλές σε αγροτικό ρεύµα, µε την απειλή της διακοπής.
  • Πάροχοι και εισπρακτικές εταιρείες δε, προειδοποιούν τους αγρότες, πως οι οφειλές θα πρέπει να αποπληρωθούν εντός 30 ηµερών, ότι για ζηµιά στους µετασχηµατιστές του ρεύµατος, εξαιτίας της διακοπής παροχής, την ευθύνη θα την έχει ο παραγωγός.
Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

17-01-2024 14:42ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Η φωτογραφία σας μάρανε.....εσείς θα φτιάξετε τον οπεκεπε....ε ρε γλέντια!!!!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία