BACK TO
TOP
Brand name

Η Coca-Cola υποδέχεται τα Χριστούγεννα

Η Coca-Cola φέτος τις γιορτές λανσάρει τη νέα της χριστουγεννιάτικη καμπάνια #BeSanta και προσκαλεί τον καθένα να γίνει ένας μικρός Άγιος-Βασίλης κάνοντας μια καλή πράξη.

aKEY_VISUAL__BESANTA

187
1

Στο πλαίσιο αυτό, προχωρά σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη προσφέροντας 140.000 γεύματα σε 2.000 συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ο τρόπος συνεισφοράς απλός: έως τις 13 Ιανουαρίου αγοράζοντας μία Coca-Cola με το μήνυμα #BeSanta πάνω στη συσκευασία, μπορεί ο καθένας να συνεισφέρει στην ενέργεια αυτή και να κάνει με μία απλή κίνηση κάποιον να χαμογελάσει.

Παράλληλα, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (με hashtags #BeSanta, #TasteTheFeeling, #cocacolagreece) όλοι οι fans του αγαπημένου brand θα μπορούν να το ακολουθήσουν στις καθημερινές «αποστολές» του και να συμμετέχουν στις γιορτινές δράσεις.

Κάπως έτσι, με απλές καθημερινές και συμβολικές ενέργειες γίνεται ακόμα πιο εύκολο φέτος τις γιορτές να μοιράσουμε απλόχερα χαμόγελα στους δικούς μας ανθρώπους. Μια τρυφερή αγκαλιά και ένα απολαυστικό γεύμα είναι αρκετά για να προσφέρουν χαρά στους γύρω μας και να αναδείξουν τον Άγιο-Βασίλη που κρύβουμε όλοι μέσα μας.

Όπως σημειώνεται, για την Coca-Cola η προσφορά και η αλληλεγγύη αποτελούν σημαντικές αξίες, τις οποίες φροντίζει να υπηρετεί με κάθε ευκαιρία. Μέσα από τη χριστουγεννιάτικη καμπάνια #BeSanta, η Coca-Cola προχωρά από τη θεωρία στην πράξη.

Τέλος, για 15η χρονιά η Coca-Cola θα βρεθεί για μια ακόμη χρονιά δίπλα στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS, μοιράζοντας δώρα και χαμόγελα στους μικρούς της φίλους.



Σχετικά με την The Coca-Cola Company:

Η Coca-Cola Company (NYSE: KO) είναι μία «total beverage company», που διοχετεύει πάνω από 500 προϊόντα σε περισσότερες από 200 χώρες. Εκτός από τα προϊόντα της Coca-Cola, το χαρτοφυλάκιο της περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο σημαντικές σειρές ροφημάτων στον κόσμο, όπως το Adez με βάση τη σόγια, το πράσινο τσάι Ayataka, το νερό Dasani, οι χυμοί και τα νέκταρ Dell Valle, η Fanta, ο καφές Georgia, η Gold Peak σειρά τσαγιού και καφέ, το Honest Tea, οι χυμοί και τα smoothies Innocent, οι χυμοί Minute Maid, τα αθλητικά ροφήματα Powerade, οι χυμοί Simply, το Smartwater, η Sprite, το Vitamin Water και το νερό καρύδας ZICO. Η Coca-Cola Company αναδιαμορφώνει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο της, μειώνοντας τη ζάχαρη στα ροφήματά της και παρουσιάζοντας νέα, καινοτόμα προϊόντα στην αγορά. Προσπαθεί, επίσης, να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, αναπληρώνοντας την ποσότητα νερού που χρησιμοποιεί στα ροφήματά της και προωθώντας την ανακύκλωση. Σε συνεργασία με τους εμφιαλωτές της, απασχολεί πάνω από 700.000 ανθρώπους, ενισχύοντας την τοπική οικονομία στις κοινωνίες που δραστηριοποιείται, παγκοσμίως.

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει, επίσης, τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Ελλάδα, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το σύστημα της Coca-Cola στην Ελλάδα.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον δραστηριοποιείται εδώ και 47 χρόνια στην ελληνική αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, όπου παράγεται το 96% των προϊόντων της. Ανήκει στον Όμιλο Coca-Cola HBC, έναν από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές και διανομείς των προϊόντων της The Coca-Cola Company παγκοσμίως και τον μεγαλύτερο στην Ευρώπη.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.coca-colacompany.com και σε Twitter, Instagram, Facebook και LinkedIn.

 

 

 

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

16-04-2023 19:32Ελένη Τατονα

Τελιο να αγοράζω ία Εμπόριο εκτός Ελλάδος ιμε Φίρμα

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία