Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Επιχειρηματικότητα

Τους νέους Agency Managers εκπαιδεύει η Interamerican

Πρόσφατα, οργανώθηκε το πρώτο πρόγραμμα για Team Managers με συμμετοχή 28 συνεργατών στο εργαστήριο «Fast Track to Management», που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη LIMRA. Στόχος του προγράμματος ήταν να προετοιμαστούν οι Team Managers για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του ρόλου του Unit Manager, που θα κληθούν να αξιοποιήσουν.

interamerican

Βασίλης Σοφός

27
0

Τη σημαντική παράδοση που έχει κτίσει στην εκπαίδευση των διαμεσολαβούντων συνεχίζει η Interamerican, έχοντας εκσυγχρονίσει και αναπτύξει τα εκπαιδευτικά προγράμματά της.

Η νέα γενιά των Αgency Μanagers του εταιρικού Δικτύου εκπαιδεύεται στην πρωτοποριακή Σχολή Management που δημιούργησε η εταιρεία, όπου υλοποιούνται προγράμματα για τρία επίπεδα: Συντονιστών, Unit Managers και Team Managers.

Πρόσφατα, οργανώθηκε το πρώτο πρόγραμμα για Team Managers με συμμετοχή 28 συνεργατών στο εργαστήριο «Fast Track to Management», που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη LIMRA.

Στόχος του προγράμματος ήταν να προετοιμαστούν οι Team Managers για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του ρόλου του Unit Manager, που θα κληθούν να αξιοποιήσουν.

Η θεματολογία του εργαστηρίου αφορούσε:

• στον κομβικό ρόλο του Manager σε ένα γραφείο πωλήσεων

• στις δεξιότητες που πρέπει να αναπτυχθούν

• στην ανάπτυξη στρατηγικής για την δημιουργία ομάδας

• στην υποστήριξη και εκπαίδευση των συνεργατών Ασφαλιστικών Συμβούλων, κυρίως στα πρώτα βήματά τους.

Όπως επισημαίνει ο Γιάννης Γιαννακόπουλος, επικεφαλής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Συνεργατών της Interamerican, μέχρι το τέλος του έτους θα υλοποιηθεί ακόμη ένα ανάλογο, πολυήμερο πρόγραμμα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία