BACK TO
TOP
Επιχειρηματικότητα

Υπό πώληση η Spak Market ανησυxούν παραγωγοί

Πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν την τοπική αλυσίδα τροφίμων Spak Market να τελεί υπό πώληση στα Market In, ενώ την ίδια ώρα πληθαίνουν και οι αγωνίες των παραγωγών της περιοχής για τις οικονομικές εκκρεμότητες που αφήνει ο βασικός μέτοχος της πρώτης και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει ο αγοραστής.

KARTASPAK

51
0

Πρόκειται για τοπικής εμβέλειας αλυσίδα με δέκα καταστήματα στο νομό Κορινθίας, η οποία ωστόσο διατηρεί αξιόλογο κύκλο εργασιών και προμηθεύεται κατά βάση νωπά αγροτικά προϊόντα από παραγωγούς της περιοχής.   

Οι πληροφορίες θέλουν την εν λόγω επιχείρηση να μην έχει εφαρμόσει ποτέ το νόμο που προβλέπει την εξόφληση των παραγωγών σε δύο μήνες και ως εκ τούτου οι επιταγές που έχουν στα χέρια τους οι προμηθευτές είναι πολλές και μεγάλης διάρκειας.

Οι ανησυχίες ενισχύονται από το γεγονός ότι οι φερόμενος ως αγοραστής αρνείται ανάμειξη στις διαπραγματεύσεις,  ενώ από την πλευρά της τοπικής αλυσίδας τονίζεται ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.

Να αναφερθεί ότι η Spak Market διαθέτει 3 καταστήματα στην Κόρινθο, 2 στο Λουτράκι και από ένα σε Άσσο, Ζευγολατιό, Λουτρά Ωραίας Ελένης, Στιγμάγκα και Περαχώρα Κορινθίας.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία